Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl fakir bir köyün 290 öğrencili ilköğretim okulunun öğretmenlerinden birisiyim. okulumun bazı ihtiyaçlarını çevremizden karşılamaya çalışıyoruz.her zaman lazım olan giysi, kırtasiye ve kitap ihtiyaçlarımızın yanında okulumuzda zor şartlarda oluşturmaya çalıştığım HALK OYUNLARI EKİBİ için giysi, çalışmalarımızı daha iyi yapabilmek ve sunabilmek için SES SİSTEMİ ihtiyacımız vardır. bu konuda elinde araç gereç olanlar yada yenisini alabilecek güce sahip olanlar lütfen bana ulaşın. biz de sizlere teşekkürlerimizle döneceğiz. yusuf öğretmen: 05376963524
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl fakir bir köyün 290 öğrencili ilköğretim okulunun öğretmenlerinden birisiyim. okulumun bazı ihtiyaçlarını çevremizden karşılamaya çalışıyoruz.her zaman lazım olan giysi, kırtasiye ve kitap ihtiyaçlarımızın yanında okulumuzda zor şartlarda oluşturmaya çalıştığım HALK OYUNLARI EKİBİ için giysi, çalışmalarımızı daha iyi yapabilmek ve sunabilmek için SES SİSTEMİ ihtiyacımız vardır. bu konuda elinde araç gereç olanlar yada yenisini alabilecek güce sahip olanlar lütfen bana ulaşın. biz de sizlere teşekkürlerimizle döneceğiz. yusuf öğretmen: 05376963524 Burasi Egitim bakanligi degil, yanlis yere muracat ettiniz, Halka bedeva komur dagitan hukumet, her halde okulada yardimdan kacinmaz oyle degilmi arkadasim. saygilarimla.
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl Yazar Burasi Egitim bakanligi degil,yanlis yere muracat ettiniz, Halka bedeva komur dagitan hukumet, her halde okulada yardimdan kacinmaz oyle degilmi arkadasim. saygilarimla. inşallah devletimiz o günlere de gelecek. üstelik her şeyi devletten bekleyen, devletin kuyusunu kazan hatta askerine kurşun sıkanlara rağmen. biz öğretmenler sadece o günlere ulaşmamızı hızlandırmak için okullarımızda çalışıyoruz. sizlere rağmen. yine de size de saygılar...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl Anlamadigim egitim icin her yil toplanan okadar yardim amacli paralar nereye gidiyor toplayanlarin cebinemi.. Her yil medya ve diger kuruluslar tarafindan milyonlarca para toplanmakta ve halk yurt icinde olsun yurt disinda olsun okadar egitim icin yardimda bulunuyor ve bu yardimlar yerine ulasmiyormu acaba ??
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl inşallah devletimiz o günlere de gelecek. üstelik her şeyi devletten bekleyen, devletin kuyusunu kazan hatta askerine kurşun sıkanlara rağmen.biz öğretmenler sadece o günlere ulaşmamızı hızlandırmak için okullarımızda çalışıyoruz. sizlere rağmen. yine de size de saygılar... biraz ağır olmuş galiba,Evren'i tanıyan biri olarak,o bu sözlerin muhattabı değil derim.Ben de tanık olduğum eğitim sisteminde çalışanın değil,hesabına uyanın hükümdarlığını gördüm... devlet üzerine düşeni yapmalıdır,tabi ki bu iletiniz de dikkate değer...nereden tutarsanız tutun,tam bir fiyasko! ben kamu kurumunda çalışan biri olarak derim;en dipteyiz.
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl inşallah devletimiz o günlere de gelecek. üstelik her şeyi devletten bekleyen, devletin kuyusunu kazan hatta askerine kurşun sıkanlara rağmen.biz öğretmenler sadece o günlere ulaşmamızı hızlandırmak için okullarımızda çalışıyoruz. sizlere rağmen. yine de size de saygılar... sayinyusufelma07, bizlere ragmenmi ne yaptik biz, turkum dogruyum caliskanim yasam kucuklerimi korumak buyuklerimi saymaktir. sozleriyle baslayan marslar ogrettiniz. basa gecince olmadik sahtekarliklari yapanlar, o marslari soyleyerek oralara gelmedilermi? Ben ne ulkemi dolandirdim nede insanlarini, tek sucum gurbette olmak ve ulkeme doviz gondermek, Tum bunlara ragmen, ulkemde almanci, almanyada yabanciyim. Halka bedeva komur dagitmak, ovunulecek sey olmasina ragmen, onu bile sorguladilar bu sitede bazi insanlar, Ben onlarin o sorgulamarina karsi o sozu yazdim. Inan yarin devlet, yada hukumet bedeva kitab dagitsa onuda sorgulayacaklar. Hukumetler, devletin devamini saglayan unsurlardir,Benim icin farketmiyor, hangi hukumetin basta oldugu, yeterki halka zulmetmesin, ama oyle insanlar varki, kendi partisi iktidar olmadigi zaman, karsi tarafin partisi hukumet olup, guzel isler yapsa dahi, karalama kampanyasi devam etmektedir, Ben sadece bu konuya aciklik getirmek icin,egitim bakanligina muracat edin diye vurguda bulundum. sirf, halka bedeva komur dagitti diye hukumeti elestirenlerin, yanlis elestirilerine cevap olsun diye yazdim. Istediginiz muzik aletlerine gelince, bunun icin de muracaat edeceginiz yerler vardir elbette. Il egitim mudurlugu gibi, en azindan ogrencilerin velilerinden isteye bilirsiniz, benden istemeyin demiyorum, ama herkesin imkanlari dahilinde yardim etmesi gerekir, benim bu imkanim yok malesef. saygilarimla. Evren.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.