Φ ATATÜRK İ.O. Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Adım Kemal DÖVER. Konya ilinin Kulu ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji öğretmeniyim. Okulumuz bir sene önce büyük bir tadilattan geçti. bina durumumuz şu anda iyi. Ancak okulumuz kütüphanesinde öğrencilerimizin faydalana bileceği hiç kitabımız yok. bunun yanı sıra öğrencilirimizi sadece kara tahtalı bir eğitimden kurtarabilmek için ihtiyaç duyduğumuz projeksiyon cihazımız da yok. Bu sebeple GÖNLÜNDE ÇOCUK SEVGİSİ ve EĞİTİM AŞKI OLAN TÜM HAYIRSEVER GÖNÜL İNSANLARINA sesleniyorum lütfen yardımlarınızı bizden esirgemeyin. Yapacağınız her türlü yardımlarınız için şimdiden hepinize şahsım ve çocuklarım adına TEŞEKKÜR EDİYORUM. İLETİŞİM İÇİN; WEB: kuluataturkio.meb.k12.tr e-mail: [email protected] Alıntı
Φ canımıncanı Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Adım Kemal DÖVER. Konya ilinin Kulu ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji öğretmeniyim. Okulumuz bir sene önce büyük bir tadilattan geçti. bina durumumuz şu anda iyi. Ancak okulumuz kütüphanesinde öğrencilerimizin faydalana bileceği hiç kitabımız yok. bunun yanı sıra öğrencilirimizi sadece kara tahtalı bir eğitimden kurtarabilmek için ihtiyaç duyduğumuz projeksiyon cihazımız da yok. Bu sebeple GÖNLÜNDE ÇOCUK SEVGİSİ ve EĞİTİM AŞKI OLAN TÜM HAYIRSEVER GÖNÜL İNSANLARINA sesleniyorum lütfen yardımlarınızı bizden esirgemeyin.Yapacağınız her türlü yardımlarınız için şimdiden hepinize şahsım ve çocuklarım adına TEŞEKKÜR EDİYORUM. İLETİŞİM İÇİN; WEB: kuluataturkio.meb.k12.tr e-mail: [email protected] merhabalar ben bir sınıf annesiyim ve okulum atatürk ilkögretim okulu .arkadaşım tesadüfen benim kızımın sınıfıda geçen yıl sizin sınıf gibiydi .diger sınıflara nazaran fakir çocukların bir araya toplandıgı bir sınıf ve hiç bir teknolojik alet yoktu .ben velilerle görüştüm ve aramızda imkanlarımızı zorladık ve lep top aldık çabamızı gören müdürümüz projeksiyon hediye etti.bu yıl biz akıllı tahta aldık müdür yeni sıra verdi. ve şimdi sınıfımız diger teknoloji sınıfı gibi oldu .sizede tavsiyem bir sınıf annesi seçip damlaya damlaya göl hesabı eksiklerinizi tamamlamanızdır umarım sizde bizimgibi bir an önce sınıfınızda rahat bir ders işlersiniz. yinede müdürüme p tesi sorarım ne yapabiliriz diye esen kalın. Alıntı
Φ ATATÜRK İ.O. Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 merhabalar ben bir sınıf annesiyim ve okulum atatürk ilkögretim okulu .arkadaşım tesadüfen benim kızımın sınıfıda geçen yıl sizin sınıf gibiydi .diger sınıflara nazaran fakir çocukların bir araya toplandıgı bir sınıf ve hiç bir teknolojik alet yoktu .ben velilerle görüştüm ve aramızda imkanlarımızı zorladık ve lep top aldık çabamızı gören müdürümüz projeksiyon hediye etti.bu yıl biz akıllı tahta aldık müdür yeni sıra verdi. ve şimdi sınıfımız diger teknoloji sınıfı gibi oldu .sizede tavsiyem bir sınıf annesi seçip damlaya damlaya göl hesabı eksiklerinizi tamamlamanızdır umarım sizde bizimgibi bir an önce sınıfınızda rahat bir ders işlersiniz. yinede müdürüme p tesi sorarım ne yapabiliriz diye esen kalın. öncelikle bir eğitimci olarak okulunuza yapmış olduğunuz katkılardan dolayı size teşekkür ediyorum. keşke benim velilerim de sizin gibi duyarlı insanlardan oluşsaydı. emin olun ki o zaman bu alanda yardım istemek yerine yardım etmek için bulunurdum. bu hafta itibariyle branş derslikleri uygulamasını başlattık. ancak teknolojinin nimetlerinden yoksun bir şekilde. ilçemiz liselerinden birinde bulunan fazla deney malzemelerini alıp laboratuarı devreye sokmayı başardım fakat iş elektronik aletlere gelince yapabileceğim birşey kalmadı. eğer yardım edebilme imkanınız olursa ANNESİ olacağınız bir sınıfınız daha olacaktır. ilgi gösterdiğiniz ve zahmet edip mesajıma cevap verdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.