Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

İnternet üzerinden günde en fazla 1 saat çalışarak para kazanmak ister misiniz?Bilgi için bay.kashmir@gmail adresine mail atınız

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ne üzerine iş bu acaba ? e-mail aderesinizin sonu ne com/de/net ?????

isterseniz siz bana yazın [email protected] Teşekürler

Servgiler Sayğılar

Sercan133

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

TERLEEMEEDEENNN.. YOORRUUULLMAAADAAANN... ARKADAŞIM. NETWORK BASITTIR ANCAK KOLAY DEĞİLDİR... sadece yaptığın işin ne olduğunu bilmen acısından incelemi isterim..

bir topnetworker öğüdü..

ve lütfen insanları da yanlış bilgilendirme.. hiç bir network işi kısa yoldan çok para kazanma yöntemi değildir... her iş kadar emek ister ancak verilen emeğin doğru karşılığının alındığı tek iştir..

AŞAĞIDAKİ LİNKİ İNCELE İSTERSEN...

http//spaces.msn.com/lryasemin

• 4 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

TERLEEMEEDEENNN.. YOORRUUULLMAAADAAANN... ARKADAŞIM. NETWORK BASITTIR ANCAK KOLAY DEĞİLDİR... sadece yaptığın işin ne olduğunu bilmen acısından incelemi isterim..

bir topnetworker öğüdü..

ve lütfen insanları da yanlış bilgilendirme.. hiç bir network işi kısa yoldan çok para kazanma yöntemi değildir... her iş kadar emek ister ancak verilen emeğin doğru karşılığının alındığı tek iştir..

AŞAĞIDAKİ LİNKİ İNCELE İSTERSEN...

http//spaces.msn.com/lryasemin

iyide arkadaşım evde çalışıyorsun tembel tembel yatmakla olmuyor, ben fabrika işçisiyim ama network marketing işine başladım 9 günde kazanmaya başladım, şimdilik gelir az ama sabır işi bu, insanları bir şeye ikna etmek zor. ama zevkli de. ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın, milyarlar kazanmak mümkün. işe başlamadan ben de inanmıyordum ama başlayınca iş değişti. önyargıları bir kenara bırakmak lazım.

işte benim tanıtım sitem ilgilenenlere

www.part-timeoffice.tk

bana ulaşmak isteyenler mail göndersin

sitemde mail adresim var.

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

hepsi hikaye ben superteklifede reklammatikede üye oldum ne email geliyo ne bişi hepsi faso fiso

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

eğer süperteklife hotmail ile üye olduysanız mail gelmez. reklammatik zaten mail göndermiyor siteyi düzenli olarak ziyaret edip reklamları izlemeniz gerekir.

süpertekliften mail gelsin istiyorsanız lütfen mesaj ayarlarınızda güvenli gönderenler bölümüne

[email protected] ve

[email protected]

adreslerini ekleyin

Gönderi tarihi:

değerli arkadaşlar şunu untmayın eğer internet sitelerinden para kazanmak istiyorsanız en azından 50 tane alt üyeniz olmalı. o zaman bakın para kazanılıyormu kazanılmıyormu.

basit hesap ptc sitelerinde her reklam 1 cent. siz tek başınıza günde 15 reklama tıklarsınız oda ayda 4.5$ eder. oysaki 50 kişi olsanız. günde 750 reklama tıklarsınız yani 7.5$ çarpı 30 225$ eğer 10 siteye üye olduysanız aylık kazancınız eder 2250$ hesap bu.

yani tek başıma kazanacağım zannediyorsanız kesinlikle kazanamazsınız.

eğer tek başınıza para kazanmak istiyorsanız ve alt üye bulamıyorsanız o zaman cashfiestaya üye olun indirin fistebarı kurun meksikalı adamı günde 10 saat yürütün 6000 ayda 180000 bin toplayın 200$ kazanın.

ama 200$ kazanabilmek için önce sitenin offers bölümünde yer alan sitelerden en az 6 tanesine üye olun (kredi kartı istemeyen ve world yazanlara) ve kesinlikle cashfiestaya üye olurken kullandığınız maili kullanın.

ama siz 20 saat yürütürüm derseniz bilemem tabiii

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=yusufkarabacak

ya da ben tek başıma kazanırım derseniz search-earna (Dünyanın en çok kazandıran türk sitesi) üye olun. 2 ay çok sıkı bir çalışma yapın sitede verilmiş olan beş ayrı bölümü kullanarak 100.000 bilgi girişi yapın çevrenizdeki firmalardan 15 - 20 reklam verecek eleman bulun sonra sırt üstü yatın ömür boyu gelsin paralar.

http://www.search-earn.com/yusufkarabacak

• 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.