Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
[İçin rahat rahat olsun ben Türküm ve karşımda savaşan insana hakaret etmem zira düşmanımın şerefi benim şerefimdir.düşmanımın gücü benim gücümdür.

.

.

.

Simdi size bir sorum var alpnoyan: Eliniz vijdaniniza koyun ve bana cevap verin. Sucsuz canlilari canini alan bir tek PKK'mi bolgede? Siz askerlik yaptiniz herkesten iyi bilirsiniz.

Tabii ki kimselerin olmesini veya kimsenin hakkina tecavuz edilmesinden yana degiliz. Gonul isterdi ki bu topraklarda bizlerde hakkettigimiz kadar hak ve hurriyet sahibi olabilseydik, ama durtum oyle degil...

Siz bolgede bir asker olarak gorev yapmissiniz. Soruyorum. Sizce bu insanlari daglara iten sey nedir? Neden bu insanlar herseyi birakip son careyi daglarda bulurlar?

Ve bu insanlar aldiklari esirlere ve olulerin cesetlerine nasil muamele ederler?

Siz bilirsiniz dedim ya, cevabinizi bekliyoruz...

Sizce bir Kurt sorunu var mi? ve varsa nedir bu?

Sizce Kurtlere yapilan bir takim haksizliklar var mi? turksunuz ve askerlik yapmissiniz bolge de... Sizden duyalim!

Gönderi tarihi:
Ben PKK'lilarin simdiye kadar oluye boylesine saygisizlik ettiklerine hic bir kaynak'ta rastlamadim. Koy basilmalari, bebek oldurulmeleri hep hikaye. Kime inanacagimizi bilemiyoruz artik maalesef! Ama size bir tavsiyem: Taraf olan devlet kaynaklarina inanarak gerceklerin farkina varamayacaksiniz. Farkindasinizdir bunun umarim!

Bakin benim en buyuk delilim sayin Cyrano. Bolgede subaylik yapmis ve kendisi de onayladi boyle olaylarin oldugunu! Artik siz istediginiz kadar inkar edin. Ha bir de sunu soyliyeyim: Hala siz kinamadiniz bu olayi. Tepkiniz nedir? Sadece "PKK'nin yaptiklarini da kinayin" demekle gecindiniz. Kinasaniza! Bekliyoruz!

Bunda anlamayacak birşey yok sanırım diyorumki ''ben Askerliğimi Hakkaride yaptım ve o ******* teröristler 23e yakın askerimizi şehit ettiler bunlardan biri astsubaydı cinsel organına kadar kesmişlerdi''daha nasıl anlatayım.

siz o ***** bebek katillerini kınıyormusunuzda benden bekliyorsunuz.

Ben bu olayı kınamıyorum anlayamadınmı hala ?Çünkü böyle bir olayın olduğuna inanmıyorum, hani eskiden olmuş bir olay olsa belki ola bilir derim, ama bu şartlarda olamaz...çünkü sözde insan hakları yanlız teröristler için geçerli.

Ölmüş bir insana insanlık dışı muamelesine karşıyım kim olursa olsun; fakat yakalanan teröristlerindeifadesi alındıktan sonra infazından yanayım.

Çünkü 2 yıl sonra çıkıp o ***** başka ailelerin canlarını yakmasını istemiyorum.

Ölüleri hastaneye varana kadar götürüp otopsi yapılıyor savcı soruşturmadan sonra ailesine teslim ediliyor.

sizin daha iyi bilmeniz gerek bunları o nednle inanmıyorum böyle bir olaya,daha öncede söylediğim gibi diğer teröristler o ölünün üstünden propaganda yapmak için yapmışlardır...ölünün üzerinden nemalacaklar bunlar yeni yaptıkları işler değil kendi ölülerini tuzaklamalar,yaralı olanların kendi arkadaşları tarafından infaz edilmeleri vs..

Gönderi tarihi:
Bunda anlamayacak birşey yok sanırım diyorumki ''ben Askerliğimi Hakkaride yaptım ve o canavar kılıklı teröristler 23e yakın askerimizi şehit ettiler bunlardan biri astsubaydı cinsel organına kadar kesmişlerdi''daha nasıl anlatayım.

siz o canavar bebek katillerini kınıyormusunuzda benden bekliyorsunuz.

Ben bu olayı kınamıyorum anlayamadınmı hala ?Çünkü böyle bir olayın olduğuna inanmıyorum, hani eskiden olmuş bir olay olsa belki ola bilir derim, ama bu şartlarda olamaz...çünkü sözde insan hakları yanlız teröristler için geçerli.

Ölmüş bir insana insanlık dışı muamelesine karşıyım kim olursa olsun; fakat yakalanan teröristlerindeifadesi alındıktan sonra infazından yanayım.

Çünkü 2 yıl sonra çıkıp o canavarın başka ailelerin canlarını yakmasını istemiyorum.

Ölüleri hastaneye varana kadar götürüp otopsi yapılıyor savcı soruşturmadan sonra ailesine teslim ediliyor.

sizin daha iyi bilmeniz gerek bunları o nednle inanmıyorum böyle bir olaya,daha öncede söylediğim gibi diğer teröristler o ölünün üstünden propaganda yapmak için yapmışlardır...ölünün üzerinden nemalacaklar bunlar yeni yaptıkları işler değil kendi ölülerini tuzaklamalar,yaralı olanların kendi arkadaşları tarafından infaz edilmeleri vs..

Belgeler var, resimler var... Gezetelerde yayinlar var. Yani ipsat cok...

Oyle Bebelk katili gibi etikletlerle bana bir sey ifade edemezsiniz. Bende cogu sucsuz insanin ve bebegin devlet kontra gerillalari tarafindan olduruldugunu bilirim.

Yani simdi illah o gerilla baslariyla resim ceken askerlerinizin resmini mi yayinliyayim da iciniz bulansin ve inanin? Peki ya CYRANo arkadas'in itiraflarina ne demeli. damcagiz da askerlik yapmadi mi? O da mi yalan atiyor?

Gönderi tarihi:
Simdi size bir sorum var alpnoyan: Eliniz vijdaniniza koyun ve bana cevap verin. Sucsuz canlilari canini alan bir tek PKK'mi bolgede? Siz askerlik yaptiniz herkesten iyi bilirsiniz.

Tabii ki kimselerin olmesini veya kimsenin hakkina tecavuz edilmesinden yana degiliz. Gonul isterdi ki bu topraklarda bizlerde hakkettigimiz kadar hak ve hurriyet sahibi olabilseydik, ama durtum oyle degil...

Siz bolgede bir asker olarak gorev yapmissiniz. Soruyorum. Sizce bu insanlari daglara iten sey nedir? Neden bu insanlar herseyi birakip son careyi daglarda bulurlar?

Ve bu insanlar aldiklari esirlere ve olulerin cesetlerine nasil muamele ederler?

Siz bilirsiniz dedim ya, cevabinizi bekliyoruz...

Sizce bir Kurt sorunu var mi? ve varsa nedir bu?

Sizce Kurtlere yapilan bir takim haksizliklar var mi? turksunuz ve askerlik yapmissiniz bolge de... Sizden duyalim!

Sevgili kardeşim gördüğümüzle iman imanımızlada ikrar (söylemek) eyleriz.Zaten yazdım ancak şunuda söyleyelim orada yanlış davranan kamu görevlileri batıdakinden çok değil(bu mazeretmidir ? hayır) Yani topyekün şu ahlak meselesini çözmek lazım.********.Dikte edeceğiz ama gücümüz nedir?Nasıl olacak bu iş.Bu gün siyasi iktidara bir vatandaş olarak hesap sormaya kalksak ya işimizdenmi olacağız yada bizi ergenekonla ilişkilendirip gözaltınamı alırlar diye düşünmeden edemiyoruz.Bu yüzden hepimiz bir arada olmak zorundayız tek gücümüz birlikte hareket etmek.Evet gördüklerim korkunçtu.Ama ben sana gördüğüm güzel şeylerin daha fazla olduğunuda söyleyebilirim.Misal ben dini bir bayramda çalışmak zorunda olduğum için kimseyle bayramlaşmayan bir aşiret lideri gördüm...Sırf bir kişi mağdur olduğu için herkesi kutlamalarda es geçmiş ve benim yanımda olmuş bu kişi şu mesajı gayet net vermiştir.Birileri ağlarken atılan kahkahalar uzun sürmez.Bizim her şeyimiz var sadece inancımızı güçlü kılacak ve yanlışın üstüne gideceğiz.

Değerli kardeşim net ve isim belirterek olayları anlatmam her yönüyle sakıncalıdır.Zira bu konularda mahkeme kararı yok zira mahkemeye verilmemiş bu kansızların çoğu...Gerçi bir tanesi trafik kazasında bütün ailesini kaybetti(Allahından buldu) ama yinede sana verdiğim örnekleri düşün.Ve senin sorumluluğun ölen teröristin cesedini korumak değil bir kişinin daha terörist olmasını engellemektir.Yaşama saygı duyalım Gaye budur.Türk-Ermeni-Kürt-insan-hayvan hatta ot canlı olana saygı.

Ve Ölü vatan haini dahi olsa ona işkence ederek bütün insanlığı yaralayanları KINIYORUM.Türk askeri yüce ruhludur bölesi lekeleri sürenlerin derhal muhakeme edilerek hakettikleri cezayı almalarını temenni ediyorum.

Saygılarımla

Alp Noyan Selenga

Gönderi tarihi:
Sevgili kardeşim gördüğümüzle iman imanımızlada ikrar (söylemek) eyleriz.Zaten yazdım ancak şunuda söyleyelim orada yanlış davranan kamu görevlileri batıdakinden çok değil(bu mazeretmidir ? hayır) Yani topyekün şu ahlak meselesini çözmek lazım.********..

.

.

.

Alp Noyan Selenga

tesekkurler... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.