Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 kim bejeke mi şampiyon olcak... puhahaha... eğer bejeke bu sene şampiyon olursa aha da size söz veriyorum bu ortama yuvarlak die adımı çıkarcam... puhahahaha.... Umarım fenerli olmak gibi berbat bir kader yazılmamıştır alınyazına... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Kimin mosmor suratını çekeyim? Farket ki biraz ağır konuşmaya başladın.Özellikle bir bayana cevap gönderdiğinden daha nazik olmaya çalış... ok? nası ya.. bende diomki o akşam kupayı bjk nin elinden alırken illaki suratının şekli şemali deişir onu çek yollaaa... bunu neresi kabalık ben anlayamadım.. azizeler,koymak gibi sözcükleri kullanan sensin ondan sonra kibarlıktan bahsediyorsun bak bakalım ben eleştirirken bir defa kötü söz kullanmışmıyım lütfen çelişme kendinle Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Ben sana hakaret ettim mi? Biz (ben) sadece hakkında konuştuğumuz ve kızdığım kişilere bu sözleri sarfettim.Yani bu demektir ki tek yanlış anlayan ben değilmişim... Ayrıca gerektiğinde özür dilemesini de biliriz.(büyüğümüzden de küçüğümüzden de) Bir kusur işlemişsek affola. SAYGILAR Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Ben sana hakaret ettim mi? Biz (ben) sadece hakkında konuştuğumuz ve kızdığım kişilere bu sözleri sarfettim.Yani bu demektir ki tek yanlış anlayan ben değilmişim... Ayrıca gerektiğinde özür dilemesini de biliriz.(büyüğümüzden de küçüğümüzden de) Bir kusur işlemişsek affola. SAYGILAR yanlış anlayan ama yine sen oldun ben kötü söz kullanmışmıyım derken bjk ye anlamındaydı ama neyse özrünü bunun yerine sayyorum Alıntı
Φ GULYABANİ Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Koyu bir GALATASARAY taraftarı olarak;BEŞİKTAŞ futbol kulübünün içinde bulunduğu bu zor günlerinden biranönce çıkmasını ve eski parlak günlerine dönmesini temenni ediyorum.Bu sene beşiktaşın şampiyonluğunu bekliyorum.Avrupa da 'hain' fenerbahçe hariç tüm takımlarımızın başarıdan başarıya koşacağı ülkemizi kupalara finallere doyuracağı yılları ümitle bekliyorum Alıntı
Φ beyazX Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 şampiyon olursa değil beşiktaş bu sene şampiyon olacak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.