Φ canımıncanı Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 biliniyormu bilmem ama çok severek yaptıgım bir meslegim var dı. artık evdeyim engelli kızıma bakıyorum. ama bu gün bir arkadaştan evdende net ile çalışabilecegimi ögrendim çok mutlu oldum, kızımı son teknoloji ile tedavi edilen merkezlere götürebilirim artık. ne diyorsunuz dogrumu bu duydugum bilgisi veya tecrübesi olan varmı esen kalın Alıntı
Φ canımıncanı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 kendime bir cevap yazayım bari . sevgili canımıncanı o duydugunuz netten iş yalan uydurmaca boşverin gözünüze yazık. gerçek bir iş duyarsam sana söylerim nasıl istersen öyle kal Alıntı
Φ mimoza Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Allah bir an önce iyi bir iş bulmanızı nasip etsin size inşallah canımıncanı, evladınız bir an önce sağlığına kavuşsun, nasıl bir iş yapabileceğinizi özel mesaj atarsanız size uygun bir iş duyduğumda haber verme şansım olabilir.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.