Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 16 yıl Her Şeyim Ol Ama Özlenen Olma Her şeyim ol ama özlediğim olma… Yoksa bu şarkılar, her gece bir musallaya salarlar beni Her gün bir ısırgan otu daha köklenir içimde Denizden hiç bir zaman nasiplenemeyeceğim bir balık Kahvemin kokusu Yorgunluğum, telaşım, ortada kalakalmışlığım ol ama Sakın özlenen olma! Ben bu dertle başa çıkamıyorum Kalbim, yokluğunun kaynayan kazanında Ne zaman uyandığımda olmayışını hatırlasam Soysuz, uğursuz bir isyanla ısırıyorum dudaklarımı Kaderim, kederim, sefaletim ol İlle de ömrüme son, gençliğime bedel ol Ama özlenen olma! alntı Ya da, elindeyse al üzerimdeki bu korkusuz karanlığı Baktığımda, dizlerimin bağını çözen resimlerini sıyır çerçevelerden Olur olmadık yerde, elinle sıkar gibi çökme yüreğime Başımda bela, omzumda yük,boğazımda düğüm ol Yeter ki özlediğim sen olma! Koruksuz asmaların, ekşisi bende sanki Bedenleri ayıran yolların ne kadar tozu varsa, hepsi alnımda leke Sırlarımın en mahrem yerinde saklıyorum sarhoşluğumu Gaipten gelen sesim, bir sıkımlık canıma kefen olmuş elem ol Suyuma buz, yangınıma körük ol Yalvarırım özlenen olma! Bıraktım ıslığını bana getiren rüzgârların peşini Boncuk boncuk bakan çocuklara şeker vermeyi Gölgeme ters, sokağıma ters, bildiğim bütün adreslere ters yürüyorum artık Ne kadar çukur varsa, körkütük düşüyorum Bileklerimde zincir, yollarımda duvar ol Kalbimdeki savaşta ister galip, ister mağlup ol Lakin özlenen olma!
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 16 yıl Her Şeyim Ol Ama Özlenen Olma. . . Lakin özlenen olma! Guzel siir, hepsi size aaitse, zihninize, degilsa, alintiladigiza, saglik. saygilar.
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 16 yıl HERŞEY DE OL[/color] Her şey de ol ama yüregimde olma Adın dilimde kokun burnum da Terin tenimde kalsın ama Sen yüregimde kalma Yüregimdeki küçük sızıyı büyütme sevgili Islandıgım yagmura gel iliklerime işle Yüzüme çarpan rüzgarda gel üşüt beni Ama yüregimde olma sevgili Yatagımda kı sıcaklık ol Yastıgımdakı kafa izi ol ama yüregimde olma Öyle ince bir sızı oldunki yüregime Her su sesinde aglıyor Her ateş gölgesinde yanıyorum Topladın gittin eşyalarını sanma ben üzüldüm gittigine Nicedir beklıyorudu gidişini bu yürek sessizce En çok yüregim üzüldü gittigine Ama kalmanı da istemedi ki Şimdilerde kararsız benim yüregim kusuruna bakma onun Seni yagmurdan rüzgardan diliyor bilmiyor ki seni istiyor Hafif acı konuşur büyük aci dilsizleşirmiş sevgili Sustu konuşmuyor yüregim artık benle ama ben yine de hissediyorum Her yagmur işliyor ona her rüzgar üşütüyor onu Sen ne yagmurda ol ne rüzgarda gel yüregimde kal sevgili Kokun burnumda terin tenimde sızın yüregimde Sen de bende ol sevgili Hiç bir şeyde olma istersen bir bende ol birde yüregimde… BEN
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.