Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl SON bir kac haftadir Vatanseverbiz, Usernet, ve buna benzer bir kac yerde Heyecanli yazismalar vardi. Son Osmanli Sehzadesinin ve Halifenin Newyork dan Turkiye ye gelecegini. Halfenin suruldugunu fakat kanunen Halife ligin kaldirilmadigini . Musluman Devletlerin bir Halife ye ihtiyaclari Oldugu tipinde yazilar. Hatta ve hatta 1924 yilinda ki bir kanunun halifeligi TC BUYUK MILLET MECLISINE, EVET TC BUYUK MILLET MECLISIME Verdigini.......... Okudugum yazilara inanamadim hatta birtanesine Osmanli Sehzadesi halifesi mi var bunlar kac Yasinda diye cevap yazdim. Sonra Bu insanlar hangi otu yakip iciyorlar Diye guldum. VE BU GUN HURRIYET GAzETESINI OKUDUM. Umidim hurriyetin kanal D'nin niyeti iyi Internette yazilanlar hayal. YOKSA, BU BUYUK TUZAK.
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl menemende Kubilay'ı şehit edenler. halife 70 bin askeriyle sınırda diyerek halkı ayaklandırmıştı. ve hepsinin kafası esrarla dumanlanmıştı
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl ya artık düzen kurulmuş bence ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar halifelik yeniden canlandırılamaz...diğer islam devletlerininde halife isteklerinin samimi olduğunuda düşünmüyorum... SELAMLAR...
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl Yazar Yanliz........ Islam ve terror hakkinda kitap yazan her Yazarin hemfikir oldugu nokta: Bu zatlarin Maksadinin Halifelik altinda Islam dunyasini Bir araya getirmek. Demek Newyork daki bazi gruplar hala Daha Osmanli velihati ve Halifesi Olduguna inaniyorlar. Bu fikir Misir hapishanesinde yillar once Baslatilip taa endonezya, Filipin uzerinden Bu gunlere geldi. Demek organize iyi. Zaten kutuplasmis bir ulkede Medya nicin Bukadar mesuliyetsiz hareket ediyor. DIKKATLI OLMAKTA, UYUYUP BASIMIZA BASKA BELALAR ALMAMAKTA FAYDA VAR
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl Halifelik varkende kimsenin umrunda değildi. unutmayın islam ülkelerinin çoğu Halife'Nin ülkesi Osmanlı'ya karşı ingilizler safında savaştılar. Halifelik Yezit'ten itibaren kutsal bir makamdan siyasi bir makama dönüştü.
Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 19 yıl hristiyanların papası var sa Müslümanların lideri niye olmasın bu ülkenin99'u Müslüman
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.