Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl Karşınızda sevgiden bıkmış hayatında olan tüm kadınlardan sıkılmış, tamamen doyuma gelmiş bir insan var.Şimdi soruyorum yaşamın neresindeyim ve ne yapmalıyım. 1 yıldan fazla oldu hayatıma kadın sokmuyorum ben kaçtıkca onlar daha da sıkmaya başladı beni içimde sevgi yok. Bi anlık şeyler paylaşıyorum ve sevdiğimi sandığım insandan inanılmaz soğuyorum.bu soğuma tiksinti boyutuna ulaşıyor bazen.Sevgi olmayınca hiçbir şeyin anlamı olmuyor giderek narsistleşiyorum.hayatında bi şeyler eksik olmalı bence ki onu aramak için yıllarını harca ve amacın olsun ama ben herşeyi erken tükettim şimdi ne istediğimi bilmiyorum...ne yapmalıyım???
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl Sıkılabilirsin kızlardan bu normal birşey doyuma ulaşmışsın farklkı görme çok kızla gezip topzup artık sıkılmışsın öyle kızlar da yok mu bakıyolar her erkek aynı bana mesela öyle geliyor doydum da böyle oldu diyemem ama hepsi birirnin aynı gibi geliyor en artist olanı bile beni güldürüyor ancak ama olsun geçer nolucak sıkma kendini hiç ben neden hoşlanmıyorum diyerekten... sal gitsin nasılsa yine bi gün hoşlanıcan kadınlardan bir de doyuma ulaşmış erkekler yanlış yönlere sapıyor.. Aman HAa!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.