Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevgi ha ha haa.Ya ne kadar komik bi zaaf ki bu... Ben bir türlü kimseyi sevemedim garip... Ölenler yıkılanlar kendini alkole verenler hepsi çevremde oldu fakat ben yaşayamadım. Aslında merak ediyorum sevince nasıl oluyorda böyle rezil oluyor insan. Sevgiyi açıklayacak biri varsa gelsin anlatsın bende öğreneyim...

Gönderi tarihi:

sen kaç yaşındasın ??????

Gönderi tarihi:

Sevgi ha ha haa.Ya ne kadar komik bi zaaf ki bu... Ben bir türlü kimseyi sevemedim garip... Ölenler yıkılanlar kendini alkole verenler hepsi çevremde oldu fakat ben yaşayamadım. Aslında merak ediyorum sevince nasıl oluyorda böyle rezil oluyor insan. Sevgiyi açıklayacak biri varsa gelsin anlatsın bende öğreneyim...

Aşk mı sevgi mi?

Gönderi tarihi:

bu kadar ****** olmuyorsun en azından...................

o yüzden anneni sevmekle başla mesela........onuda sevemiyorsan eğer kendini sev biraz........ya oda

olmuyorsa eğer......işte böyle ****** oluyor insan.........

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bakış açıları insanların kendi bireysel yetenekleridir bunu bence iyi bilmelisin ben sevdiği için ne ******** gördüm ünv de hayatlarını bitiren ailelerinin senelerce verdiği emeği ne olduğunu bilmediği insanlar uğruna yok eden.bizim tek sevdamız vardır o da vatan bunu anladığın zaman büyürsün netteki beyin ölümlerine nicelerini katan alık hayal hayatlar kurulmaz bizde yerterlidir umarım.VAKANA

sevgi ve aşk hangisini istersen

karar senin SAYMAN22

ERBAY Yazık çocuğum sana ne yapalım internet kullanıcısı olarak karşındaki şahsın rumuzundan bilgilerine ulaşamayacak kadar **** ****** olmana çok üzüldüm biraz kendine zaman ayırıp bi şekilde bu eksikliklerini gidermeni tavsiye ediyorum çocuğum...

Gönderi tarihi:

kardeş sen bu kadar asabisin sonuçta sana soru sorulmuş ister cevapla ister cevaplama ama cevaplarken böyle de davranışlara sergileme benim nacizane fikrim...

saygılar.....

Gönderi tarihi:

bakış açıları insanların kendi bireysel yetenekleridir bunu bence iyi bilmelisin

çok doğru söylemişsin...aynen katılıyorum sana ben annemide,kendimide,vatanımıda severim vede bu benim

bakış açımdır.........

"Karşınızda sevgiden bıkmış hayatında olan tüm kadınlardan sıkılmış, tamamen doyuma gelmiş bir insan var.Şimdi soruyorum yaşamın neresindeyim ve ne yapmalıyım. 1 yıldan fazla oldu hayatıma kadın sokmuyorum ben kaçtıkca onlar daha da sıkmaya başladı beni içimde sevgi yok. Bi anlık şeyler paylaşıyorum ve sevdiğimi sandığım insandan inanılmaz soğuyorum.bu soğuma tiksinti boyutuna ulaşıyor bazen.Sevgi olmayınca hiçbir şeyin anlamı olmuyor giderek narsistleşiyorum.hayatında bi şeyler eksik olmalı bence ki onu aramak için yıllarını harca ve amacın olsun ama ben herşeyi erken tükettim şimdi ne istediğimi bilmiyorum...ne yapmalıyım???"

]

yukarıdaki yazı sana tanıdık geldimi biryerlerden................

sevgi dilenen **********dan olmadığım içinde çok mutluyum.....üstünede alınma asabi kardeş.....netteki beyin ölümlerine

dahil olmak istemiyorsan sür atını rahvan....

Gönderi tarihi:

bakış açıları insanların kendi bireysel yetenekleridir bunu bence iyi bilmelisin ben sevdiği için ne ******** gördüm ünv de hayatlarını bitiren ailelerinin senelerce verdiği emeği ne olduğunu bilmediği insanlar uğruna yok eden.bizim tek sevdamız vardır o da vatan bunu anladığın zaman büyürsün netteki beyin ölümlerine nicelerini katan alık hayal hayatlar kurulmaz bizde yerterlidir umarım.VAKANA

karar senin SAYMAN22

ERBAY Yazık çocuğum sana ne yapalım internet kullanıcısı olarak karşındaki şahsın rumuzundan bilgilerine ulaşamayacak kadar **** ****** olmana çok üzüldüm biraz kendine zaman ayırıp bi şekilde bu eksikliklerini gidermeni tavsiye ediyorum çocuğum...

****** insan zaten ben bakmıştım kaç yaşında olduğuna sen sormamın nedenini hala anlayamadın ama...be ****** sevgi fakiri gariban o yaşa gelmişsin hala saçma sapan şeyler yazıyosun ondan sormuştum anladınmı sevgi fakiri...ömrün boşa geçmiş senin yazık...böyle saçma sapan forum açmaya'da hakkın yok..sana kolay gelsin polat alemdar.... -_-

Gönderi tarihi:
  • Yazar

canım erbay bi tanesin biz oltayı atarız senin gibi kefalleri çekeriz.merak etbe bizimkisi hobi sadece tuttuklarımızı tekrar denize atarız ok. açık sularda dikkat et ne demişler büyük balık küçük balığı yutar çok hoşsun yaw...

Gönderi tarihi:

karar senin SAYMAN22

yani arkadaşım sevgi mi aşk mı sen karar ver diyosan söyleyecek bi şey yok..

dostla arkadaş aynı kefede demek..

Gönderi tarihi:

canım erbay bi tanesin biz oltayı atarız senin gibi kefalleri çekeriz.merak etbe bizimkisi hobi sadece tuttuklarımızı tekrar denize atarız ok. açık sularda dikkat et ne demişler büyük balık küçük balığı yutar çok hoşsun yaw...

balık olduğumu bildin ama kefal değilim ağır abi...sende iyi saçmalıyorsun walla ilgi çekmek için güzel konu seçmişsin kendine...iş tersine gidincede olta attım falan diyip bir anda 180 derece dönüyorsun geç bu işleri bi konu açtın ama sende ne dediğini bilmiyorsun fazla uzatmıyım ben büyük denizlere alışığım karadenizli olmamdan dolayı çok dalga gördüm sen rahat ol...sende çok boşşun... :D

Gönderi tarihi:

bu topicte tarafımdan şiddetle kınandı.....

sewmek yürek ister......sende yoksa susta otur oturduğun yerde........insanlarda saygı duy ki saygı göresin..... -_-

Gönderi tarihi:

made ne diyeyim sana daha.........................

ağzına sağlık................

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.