Gönderi tarihi: 29 Mart , 2005 20 yıl Selam bana bi konuda yardımcı olmanızı istiyorum: Bilgisayarımda Xp Pro kurulu her siteye giriyor yanlızca hotmaile gelen maillerimi okuyamıyorum öncelikle bunun nedeni ne olabilir? bi de bu sorunu düzeltecek bi bilgi verebilirmisiniz?Artık xp dede maillerimi okumak istiyorum win98 e dönüş yapmak istemiyorum.
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2005 20 yıl Yazar Dediklerini yaptım şu an çalışıyor update işe yaradı teşekkürler yardımın için Romantik_24
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2005 20 yıl Yazar özür dilerim bi kaç gün girmemiştim konuyu Takip Ediyordum şu an baktım işe yaraması Güzel yardım konusuna Gelince bende bilmiyorum ama işe yaraması güzel önemli Degil 3503[/snapback] Konu bayatladı ama yinede saol:))
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2005 19 yıl Windows ServisPackleri yüklediğinizde sorun çözüLecektir.......
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 19 yıl benim hepinize tek bir önerim var oda firefox kullanın veya opera
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.