Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Bir soru da ben ekleyeyim bakalım. Tembellik yapmayalım, değil mi Soru işaretinin yerine hangi sayı gelmelidir? 9 * 16 * 25 * 81 36 * 49 * 64 * 15 81 * 100 * 121 * 201 144 * 169 * 196 * ? NOT: * işaretini, sadece sayıları ayırmak için kullandım. Tablo olarak koymayı beceremedim de
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Matematikle pek aram yoktur ama atıyorum 225 mi acaba bence o kadar kolay olmayabilir ama...yine de belli olmaz yoksam ben onu 2,5 saat önceden biliyodum
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Yazar Matematikle pek aram yoktur ama atıyorum 225 mi acaba En azından bi yerden başlamak lazım, değil mi? Biraz çabalayalım o zaman. 225 değil ı-ıh.
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Aşkolsun çok aşağılanmış hissettim kendimi Bn dedim zaten anlamam matematikten atıyorum die
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Aşkolsun çok aşağılanmış hissettim kendimi Bn dedim zaten anlamam matematikten atıyorum die ya anlıyosun da anlamamazlıktan geliyorsun tembellik yapıyorsun en azından aradki bağı bulmuşsun
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Yazar Aşkolsun çok aşağılanmış hissettim kendimi Bn dedim zaten anlamam matematikten atıyorum die Yok öyle bişi!! Denemeden bulunmaz ki, ne aşağılanması. Hem içini rahatlatacaksa söyleyeyim, sorunun cevabını ben de bulamamıştım. Soru bana ait değil. Ama merak etmeyin, cevabı var elimde.
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl 9 un katları ile alakalı bir şey var ya da bizi kandırıyorlar hiç alaksı da olmayabilir
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl ya anlıyosun da anlamamazlıktan geliyorsun tembellik yapıyorsun en azından aradki bağı bulmuşsun hııı öle mii o zaman azcık daha düşüneym Yok öyle bişi!! Denemeden bulunmaz ki, ne aşağılanması. Hem içini rahatlatacaksa söyleyeyim, sorunun cevabını ben de bulamamıştım. Soru bana ait değil. Ama merak etmeyin, cevabı var elimde. sen de bndensin o zaman barocuk
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Yazar Valla, bence lafı bırakıp sonucu bulun. Yarına kadar buldunuz, buldunuz. Bulamazsanız bir hafta yokum ben.
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Valla, bence lafı bırakıp sonucu bulun. Yarına kadar buldunuz, buldunuz. Bulamazsanız bir hafta yokum ben. ben yarına cevaplarım ama 1 hafta yokum deyip elimiz ayağımız dolandırma nereye gidiyon bilgisayar yok mu olduğun yerde bahane yok ben cevabı görmezsem çatlarım
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Valla, bence lafı bırakıp sonucu bulun. Yarına kadar buldunuz, buldunuz. Bulamazsanız bir hafta yokum ben. yaaaa olmaaaz düşünmeye fırsat bulamıom şimdi..sen bana öm at cevabı söz okumucam bak söz werdim
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Yazar Tutuşun!!! Valla yanımda götürecem ama, net bağlantısı bulamayabilirim. Çalışınn.
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl hıhh uğraşmıoz işte senin sorunla kalsın öle en altlara düşsün gerilesin gerilesin kaybolsun sayfalar arasında
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Buldum buldum oley ilk satırın 2. sutunundakı sayıya 2 ekleyince ve satırın sonuna tersten yazınca ve aynı ıslemı dıger satır ve sutunlar ıcınde kullanca hep aynı kural çıkıo.Bu şekilde 171 buldum 16+2=18 tersi 81 49+2=51 tersi 15 100+2=102 tersi 201 169+2=171 tersi 171
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Yazar hıhh uğraşmıoz işte senin sorunla kalsın öle en altlara düşsün gerilesin gerilesin kaybolsun sayfalar arasında Dememek lazımmış, değil mi LilaC Tebrikler.. Bak, ben bulamamıştım, sen buldun
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl Dememek lazımmış, değil mi LilaC Tebrikler.. Bak, ben bulamamıştım, sen buldun Oleyyo oleyyo sewincimi mazur görün insan nadiren bulunca böle soruların cevabını,çocuklar gibi sewinio doğal oalrak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.