Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 17 yıl 05-01-1980 belçika doğumluyum,ana dil düzeyinde fransızcam var ve orta derecede ingilizcem var,avrupalı tipim var,beyaz tenli düzgün bakımlı birisim,avrupa'ya gitmem lazım,herhangi bir ülkeden oraya gidebilirim,abilerim orada yalnız sağlam işleri olmadığından bana davetiye yollayamıyorlar,bir keresinden davetiye geldi ve kabul edilmedi,sabıkam yok,pasaportum var işim ve evim var istanbul bayrampaşa'da oturmaktayım,bekarım ve yalnızım,beni oraya gönderebilecek kişiye fiyat olarak ne gerekiyorsa vermeye hazırım,bana msn messenger'den akşam 21.00 gibi ulaşabilirsiniz ya da mail attın beni ulaşırım size ya da cep numaramdan'dan bana ulaşabilirsiniz ( 0539 476 43 10 ) Dediğim gibi para sorun olmaz,avrupaya iş veren tarafında veya başka yollardan dil bilmediği halde kaçak gidenler var ama nasıl yapıyorlar bilemiyorum,bana yardım edebilecek kişi parasını fazlasıyla alacaktır garanti ediyorum.Her türlü görüş ve teklife açığım,oraya gidebilmek için şartlar ne gerektiriyorsa yapmaya hazırım. İsim : Ercan Sayin Msn adresim : [email protected] Cep Numaram : 0539 476 43 10
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.