Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ben buranın yenisiyim inş yanlış yere açmamıştımdır , arkadaşlar paralı site açtırdım 10 gün sonra falan girerken ftp şifresi istemeye başladı sadece bende değil herkez girerken şifre istiyo hostcumla görüştüm 2 hafta oldu hala yapıcak eger anlayan varsa lütfen yardım etsin msn adresim [email protected] site adresi komedidunyasi.net reklam amaçlı değil

Gönderi tarihi:
  • Yazar

arkadaşlar sorun portaldadır die portalı sildim yine olmadı :S pff lütfen anlayan varsa yardım etsin

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

hosting'te bir Bölüm. Var orda. istedigin yere şifreliyebiliyorsun Bir orayada bak hangi Serveri kullaniyorsun. WindowsMu linuxmu .?

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Eski konu ama ben konuyu okunyan olabiri diye açıklama yapmak istedim. Bu durumlarda siteniz virüste yemiş olabilir. Oraya yazılan bilgiler başkalarına gidiyor olabilir dikkatli olun

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.