Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 16 yıl ölmezden önce ölün..... hz.muhammet nas uykudadır ölünce uyanır... hz.ali ne mutlu ruhta yok olanlara.... hz.isa bütün peygamber ve veliler bunu anlatmıştır.. var olan sadece HAK olup görünen mevcu onun gölgesidir ! insanlar ben yaptım ben ettim sanır , varlıkları başa bela olmuştur ! fenafillah ( ALLAH'TA yok olmak ) bu tarikatlerde yaşandıgı gibi sadece fenafillah olandan ALLAH işler görür duyar degildir , bu firavunluk olur . ALLAH muhittir. zaten insan uykudadır , ben ve benim gibi herkez yapar zanneder. fenafillah olunca YAPAN , GÖREN , VAR OLAN anlaşılır.. ama herkezden yapan,gören,işleyen O dur bunu fenafillah olan anlar ! eski hal ile fenafillah olmuş kişi arasında fark sadece ALLAH ın farkında olmaktır ! Bundan içeri haber işit, eydeyin ey yar Hakikatin kafiri, şer'in evliyasıdır Biz talib-i ilimleriz, aşk kitabın okuruz Calap müderris bize, aşk hod medresedir yunus emre ... Kafir : İnkar eden, gerçeği örten Şer'in : Şeriatın Evliya : Hak dostu,Hakiki dindar Talib-i ilim : İlim öğrenen Hod : Kendi, zaten çalab : tanrı aşk kitabı : levhi mahfuz , nefs , ilmi ledün _________________________________________________ ________________________ açıklama ; hakikatta ezberci olup allah tan ****** olanlar , şeratta alim sanılır. biz ilim ögrenenleriz , ilmi ledün okuruz, ögretmenimiz bizzat tanrıdır , aşkın kendiside medresemiz... _________________________________________________ _________________ BU BİR ACAİB HALDİR Bu bir acaip haldir bu hale kimse ermez Alimle davi kılar, Veli değme göz görmez İlm ile hikmet ile, kimse ermez bu sırra Bu bir acaib sırdır, ilme kitaba sığmaz *** *** Alem ilmi okuyan, dört mezhep sırrın duyan Aciz kaldı bu yolda, bu aşka el uramaz Yunus canını terk et, bildiklerini terk et Fena (fillah)olmayan suret, şahına vasıl olmaz *** ***
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.