Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Merhabalar, ben geldim, artik burdada kusgribi var. Alıntı
Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Merhabalar, ben geldim, artik burdada kusgribi var. Sagol arkadas...dünyada her tarafa karistirdim bir burasi kalmis... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Hos geldin Kusgribi, bu niki cok mu aradin... Alıntı
Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Hos geldin Kusgribi, bu niki cok mu aradin... Fazla aramadim, kusbeyinliye kusgribi diye bir nick takilir... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 eh bu lafin üstüne bisey denmez artik... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 pek hoş gelmedin sanki millete virüs bulaştırmada ne edersen et.... ee neyse adettendir gelene hoş geldin demek...gripten başka bişi getirmişsindir umarım bizlere eli boş geleni foruma almıyoruzda haberin olaaaa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Merhabalar, ben geldim, artik burdada kusgribi var. seni kim hoşgördüde sende hoşbuldun bee...... bi sen eksiktin aha bak kare tam oldu.......allam yaaa hee bu arada bende şarbon...aramıza katılmana hiç memnun olmadım... Alıntı
Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Aslinda nickimi "Keanu Reeves" koyacaktim (benzerim de, am biraz daha kahramanim!, benden söylemesi), annemde hemen bir tepki verdi...biraz mert, yürekli bir isim ver yigitim dedi bana...anneler kirilirmi, aglayarak bende su anda en cok korkulan hastaligi verdim kendime... Korkmayin bakayim...ben size simdiden cok sevdim...hemen asik olabilcegime benziyorum... Hayirlisinla... Dipnot: 3. hanimim daha bir kac gün önce kacti...biraz sapiksin dedi. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 hoşgeldin yeterince kuş gribi var sen de gel olsun bitsin Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 grip mrip çekcez artıık Alıntı
Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 grip mrip çekcez artıık tatli canini üzme kardes...benden sanada H5N1 virüsü...beni iyi bisirip/kaynatirsan hic bir tehlike yokmus... Dipnot: ateslendirin beni lütfen...gönlüm yanmak istiyor burda... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.