Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 arkadaşlar dünyanın tadı tuzu kalmadı ben marsa uçacam.. benimle gelecek en az 3 arkadas lazım okey yada batak oynarız.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 mars benim gezegenimis burcuma gore anma ben kalayim dunyada nasil olsa insanlar marsta bi yasamaya baslasin ordada hayat birakmazlar ama bana mars'dan bir postkart yollarsiniz artik Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 mars benim gezegenimis burcuma gore anma ben kalayim dunyada nasil olsa insanlar marsta bi yasamaya baslasin ordada hayat birakmazlar ama bana mars'dan bir postkart yollarsiniz artik oldumu şimdi hem senin gezegenine gideceğiz hem de ev sahibi yani SEN gelmeyeceksin.. inan geziyi iptal ederim şimdi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Bizim dunya ne kadar bozulursa bozulsun sona kadar kalayim ben burda. Benim gezegenimi de bozsun insanlar istemem cunku hic kimse gitmesin daha iyi hem giyim modasini beyanmedim ben sisko gozteriyor giysisi disiri cikip nefes alip hayatini gecisini seyretmek en guzeli. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.