Misafir Avrupaninsesi Gönderi tarihi: 31 Aralık , 1969 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 1969 Hic ilk ögretim kitaplarina bir göz attiniz mi? Halen 1950 lerin Savas Sonrasi yillarin tarzinda! Tarihte tüm dünyanin tarihi, dinde budizmden yahudilige her din, sosyal bilimlerde Almanya kadar kadar Fas'in endüstrisi, fizikte mekanik bilim kadar yeni teknolojiler, biometrikler, genel olarak genel kültürü, kültürel hosgörüyü, sevgiyi önde tutan bir egitim tarzi! "Atatürk sari sacli mavi gözlü sevimli bir cocuktu" "Yunanliari denize döktük" ibarelerini cikarma zamani geldi. Sevgiler Alıntı
Φ YuceL Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2002 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2002 Aynen katiliyorum. Avrupaninsesi'ne bu hakli gorusler icin cok tesekkurler. Helal abla... Saygilar, Sevgiler. - YuceL Alıntı
Φ Burns Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2004 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2004 Merhaba.... Ilk ögretim kitaplarımız ezberciliğe dayalı eğitim sistemimizin aynası adeta.Artık bunun değişmesi lazım. Dediğin gibi --->"Yunanlilari denize döktük" Çoğu bilgi subjektiv.Bireysel düşünceyi geliştirmenin aksine,olaya sadece tek tafalı bakmayı sağlıyor.Ayrıca kitapların devlet tarafından(Avrupa ülkelerindeki gibi) verilelmesi taraftarıyım.Neyse bu başka konu.... Selamlar Burns Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.