Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 17 yıl arkadaşlar bu günümüzün kısaca nasıl geçtiğini paylaşalım derim.... forum sakinleri kapanışı yapalım lütfen
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 17 yıl Yazar bu günüm oldukça sıkıcı ve sakin geçti.. bir o kadar da sinirlilendim; sanki birileri bana şaka yapıyormuş gibi sakız çiğneyenlerin ortasında kaldım, o anı hatırlamak bile istemiyorum..
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 17 yıl Benim burda suan saat 16.47 Gunum simdiye kadar cok guzel geciyor. Sadece toplam 3 saat calistim patron evde nasil olsa bugun gittim koleje yazildim aksama alis veris yapmaya gidecegiz. Bizim kucuk bir yasina gircek ve bir arkadasimin yas gunu var hediye almam lazim. ismalladim bogullar geldi simdide burdayim
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 17 yıl Yazar [zamanın şimdiye dek güzel geçmiş anlaşılan ama bizim burda gün bitti malum saat 00:58 şuan.. hediye ne aldın (aramızda kalsın )bu foruma takılıyorsa söyleme tabi.
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 17 yıl hediye daha almadim aksama (2 saat sonra) gitcez almaya. kucukluye backyardigans den birsey alcam arkadas da biraz karasizim
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 17 yıl Yazar sevgili günlük.. bu günüm harikaydı hem de tarifi imkansız... umarım diğer arkdasların da güzel geçmiştir..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 17 yıl gunum idare eder ama facebook'ta iki eski arkadaslari buldum. Birtanesi nisanlanmis onun icin cok sevindim. kucuk kiz parti yaptigi icin dun aksamdan beri 8 kiz vardi evde baya sesli gecti gunum galba
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 17 yıl cocuk partisidi hepsinin yaslari 10 ile 14 arasi . Ama simdi oyle bir sessizlik varki cok ozlemisim hepsi gitti de
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 17 yıl ben gunumun nasil gectigini anlatamam.gizli.. aksama kadar pasayla birlikteyim kogustaki arkadaslarima bile anlatmiyom
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 17 yıl disarda yemek yedim...... butun gun evdeyim pcnin onunde hic de sevmem aslinda
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 17 yıl Yazar 3 günlük tatilden döndüm az önce. sanırım sırtım çok yanmış
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 17 yıl 3 günlük tatilden döndüm az önce. sanırım sırtım çok yanmış Tatil nasil gecti ?
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 17 yıl Yazar tatilim fena sayılmazdı ama daha ii geçmesini umardım. pek önemli değil nassıl olsa haftaya da GİDECEM. bu kez arsuz' a.. ama krem sürmeme rağmen sırtım acıyor.. bbu arada sorduğun için teşkürler
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 17 yıl Yazar bugün fal açtırdım bana yol ve kısmet çıktı.. hadin hayırlısı..
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 16 yıl seni uykucu seniiii tembeldim ama uyumadim ki sadece hic bir sey yapmamisdim .......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.