Φ efran Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2008 aşk onunla hayallerimde buluşmaktı uzunca bi süre.kalem kokulu yıllarda sevdim ben onu.lise yıllarımda.daha çocuk sayılacak yaşta.sonra oda beni farketmişki bi ilişki başladı aramızda.sonra başka biri daha dikkatini çekmiş olacak ki-bu kişi çok yakın bi arkımdı ondan mıdır bilmem-onunla bi ilişkiyede başlamış kısa zaman sonra.yuvarlanıp gidioduk oysa.bende herşey güllük gülistanlıktı farlkına varana kadar.sonra ayrıldık tabi.yıllar geçti aradan.o mezun oldu.ben hala okuyorum.çıktı geldi benim çocukluk aşkı.seviyorum seni unutmadım dedi.inandım bende nedense.insan bi hayale aldanmaya nede meyilli.yeniden denedik.olmadı yine.bu kezde biz birbirimize uygun değiliz seni çok seviyorum,özlüyorum ama seninle olma isteğim bitti deyip gitti....yine içimde kaldı binlerce söz.burdaki sorun şu 1-ben neden bu adama hayır diyemiyorum? 2-madem birbirimize uygun değiliz bunu neden ben göremiorum? 3-hala neden onu düşünüyorum? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2008 cevaplar: c.1. sen sırılsıklam aşıksın ondan c.2.umudun (vuslat), gözlerini görmez kılmış c.3.istediğn kadar sevgi alamadığından aslında sen ona aşık değilsin; sen başka şeye aşıksın(bir düşün)! Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 cevaplar:c.1. sen sırılsıklam aşıksın ondan c.2.umudun (vuslat), gözlerini görmez kılmış c.3.istediğn kadar sevgi alamadığından aslında sen ona aşık değilsin; sen başka şeye aşıksın(bir düşün)! anam ben neye aşığım kimim hatta nerden geldim? insan sanırım hep sahip olamadığına inatla sadık kalıo...da bide nasıl unutacağını bilse hiç fena olmayacak... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 unutmak zaman alır, hemen olmaz . sahip olamayacağına sadık kalman da mantıklı değil. bunu düşünerek unutman daha kolaylaşır sanırım bu kısa hayatı dolu yaşa elem veya keder gereksiz o unutuyorsa sende unut yazık kendine.(tabi bence) Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 1-ben neden bu adama hayır diyemiyorum?2-madem birbirimize uygun değiliz bunu neden ben göremiorum? 3-hala neden onu düşünüyorum? 1: Çünkü onun üzerine, yaşamak istediğin birçok şey kurgulamış olmalısın. Bu kurgulardan, hayallerden dolayı, yaşamak istediklerinin içinde yer etmiş olmasından dolayı, geçmişe dair birşeylerin eksik olduğunu içinde biryerlerde hissetmenden dolayı hala hayır diyemiyorsun... 2: İşte bu yüzden uygun olmadığınızı göremiyorsun diye bir durum yok. Temelde bunu kabul etmek istemiyorsun... Hep "Bir şans daha, bir şans daha" diyorsundur muhtemelen... Uygunsunuz ya de değilsiniz, konu bu değil bence... Konu senin onu değil, onunla yaşamak istediklerini özlemendir gibime geliyor... Muhtemelen sevdiğinizi düşündüğünüz halde sürdürememenizin nedeni de ondan beklediğin ve içine yerleşen o hayallerini, kurgularını gerçekleştirememiş olmanızdır... 3: İşte onu hala düşünmenin nedeni de bu... Sanırım eskiden kalan ve onun yaşattığı ve onun yaşatabileceğine inandığın duyguları tekrar hissetmek istemen... Bence olay ona aşık olmanda ya da sevmende değil... Olay, onun sana hissettirdiklerini ve onunla yaşamak istediklerini hala yaşayamamış olmanda ve hala yaşamak istemende... Eğer daha ayrıntılı bilgi verseydin, belki daha tutarlı bir yorum yapabilirdim... Alıntı
Φ mimoza Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 1-ben neden bu adama hayır diyemiyorum?2-madem birbirimize uygun değiliz bunu neden ben göremiorum? 3-hala neden onu düşünüyorum? Bir küçük eklemede ben yapayım naçizane...Sizin sevginizden emin ve ne zaman gelse evet cevabını alacağından hiç şüphesi yok, yada ona kaybetme korkusunu vermemişsiniz. 1- Çünkü o size hayır diyor,tam olarak elde edememenin verdiği bir hırs da olabilir hayır diyememenizin sebebi,birşeylerin yarım kalmış olması da,gözünüzde onu başka bir şekle bürümüş olabilirsiniz,balonu gereksiz yere büyütmüşsünüz yani, ama emin olun o balon bir yerde patlayacak ve siz gerçeği göreceksiniz. 2-Aslında bu soruyu sormuş olmanız uygun olmadığınızın farkında olduğunuzun bir göstergesi,sadece kendinize itiraf etme kısmı kalmış. 3-Birinci şıkta verdiğim cevapla aynı, yarım kalmış bir ilişki ve sonu gelmediği için tam olarak kafanızdan atamıyorsunuz o karar verip bitirdiği için, tek bir soru sorun kendinize,verdiğiniz cevap sizi daha çok rahatlatacaktır."O hayatımdaki renklerden biri mi? Yoksa hayatımın rengimi? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Şu atasözü var ya kaçınılmaz olarak birebir doğrudur: "Gönül kaçanı kovalar..." Emin ol ki böyle arada ayar verip kaçmasa, bu kadar düşünmezsin... Alıntı
Φ efsanekız Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 aşk bazen en güvenlmez insana inanmak yanlışlarını görememktr... aşk sewdğnn mkemml oldğna innmaktr... aşk unutammktr ve sen hala aşıksn ama ne yazık ki o sewmyo gibi sewen insan sewdğne isteyerek böyle bi acı çektrmez böyle bi nedenden bırakıpta gitmez Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.