Φ odessa Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 buranın eski bi üyesi olup unutulmak acı... selamlar yeniden burdayım efsane geri döndü Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 hosgeldınız tekrardan Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 jön hosgeldın sende hosgeldınız odessa. ya rumuzunuz aklıma adese magazalarını getırıyo nedense Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 jön hosgeldın sende hosgeldınız odessa. ya rumuzunuz aklıma adese magazalarını getırıyo nedense hoşbulduk ... çok ayıp yane.. çok alındım.. ilyada ve odessa destanlarından alıntı.. gerçi yunan destanı ama.. olsun cnm ne var yane.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 hıh tamam zaten ılyada ablamız vardı bıde odessamız oldu .hadı herkese hayırlı ugurlu olsun dıyelım forum oyunlarına senıde beklerız buyur gel bı cayımızı ıc(ben cay ıcmıyom kola ıcecem ama sana cay verecez ) Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 hıh tamam zaten ılyada ablamız vardı bıde odessamız oldu .hadı herkese hayırlı ugurlu olsun dıyelım forum oyunlarına senıde beklerız buyur gel bı cayımızı ıc(ben cay ıcmıyom kola ıcecem ama sana cay verecez ) kola çoook zararlı...... bi de sen beni tanımalısın sercan (bi ipucu veriim xprensesx) ben çay da içerim ama yanına pasta börek de istiom.. elinizden gelir mi bakalım öle işler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.