Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

İlk defa bu foruma üye oluyorum. Bu foruma üye olmamda emeği geçen arkadaşım İçimdeki Deniz'e teşekkür ederim. Bilgi paylaşıldıkça değerlidir umarım bizlerde öyle yaparız.

Gönderi tarihi:

Icimdeki Denizimin arkadasi benimde arkadasimdir ;)

Hos geldin sefalar getirdin....

Gönderi tarihi:

anam damam geldin ama neye geldin netcen gurban olduğum buralarda :lol::stuart: ahıllı ol fazlam gaptırma kendini aplam hemi janem benem :lol:

Gönderi tarihi:

İlk defa bu foruma üye oluyorum. Bu foruma üye olmamda emeği geçen arkadaşım İçimdeki Deniz'e teşekkür ederim. Bilgi paylaşıldıkça değerlidir umarım bizlerde öyle yaparız.

hoşgeldim carpediem im :) umarım beğenirsin forumu.çok sıcakkanlı arkadaşlar mevcut alaturkam mesela :) benden önce davrandı bilem. :P

Gönderi tarihi:

Vah vah... yapcek bi şey yok geldin artık :P

hoşgeldin diyem bari B)

bi de çiçek verem.. :clover:

Gönderi tarihi:

niki görünce bende bi sirittiydim :D

Gönderi tarihi:

:) evet alaturkam o da carpe diem felsefisini seviyor.arkadaşımın nickisine o kadar alıştım ki adını unutcam nerdeyse :P

carpeeee diemmmm nerdesinnn :unsure:

Gönderi tarihi:

:) evet alaturkam o da carpe diem felsefesini seviyor.arkadaşımın nickisine o kadar alıştım ki adını unutcam nerdeyse :P

Gönderi tarihi:

Hoşgeldin

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Saol alaTurka ;)

Hoşgeldin

Hoşbulduk :)

CARPEDİEM!!! :)

HOŞGELDİN :clover:

Hoşbulduk TANİA HAYDE :)

:) evet alaturkam o da carpe diem felsefisini seviyor.arkadaşımın nickisine o kadar alıştım ki adını unutcam nerdeyse :P

Evet severim CarpeDiem felsefesini :D . Çünkü anlamı güzell birşeyler ifade ediyorr ama ona uyduğum söylenemez. Sadece Günü Yakala diyorum :)

Gönderi tarihi:

hoşgeldin...

Gönderi tarihi:

Hosgeldin Carpe Diem...umarim sonra biraz latince birseyler ceviriz...insana yakin bir dil masallah.

:)

Dipnot: Ben romayi yakdim!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.