Φ mavirüya23 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 arkadaşlar meraba güzel bir yaz gününün enerjisi hepinizin üzerine olsun.keyifli paylaşımlar yaşayabilmek dileğimle...kendinize iyi bakın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 hg gec otur sole yol yorgunusundur arkadasa bi kahve yapin eliniz degmisken hade bide bana yapiverin Alıntı
Φ mavirüya23 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 hg gec otur sole yol yorgunusundur arkadasa bi kahve yapin eliniz degmisken hade bide bana yapiverin Alıntı
Φ mavirüya23 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 teşekkür ederim biraz geç oldu ama yorgunluktan uyuyakalmışım ben mümkünse orta şekerli türk kahvesi alayım.hatta varsa bir parça çikolatayı da hayır demem hani sen nasıl alırsın kahveni Alıntı
Φ SOROSPİ Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 arkadaşlar meraba güzel bir yaz gününün enerjisi hepinizin üzerine olsun.keyifli paylaşımlar yaşayabilmek dileğimle...kendinize iyi bakın güzel bir yaz günü ise buhavada niye kapanıyon keyifli paylaşımlarını arkadaşlarınla yaşamıyon yazık ya seni bu güzel yaz gününde içeri kapayan sorunu paylaş, yüzündemi ,ayağındamı ? sorunlar paylaştıkça azalırmış arkadaşım....... Alıntı
Φ mavirüya23 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 güzel bir yaz günü ise buhavada niye kapanıyon keyifli paylaşımlarını arkadaşlarınla yaşamıyon yazık ya seni bu güzel yaz gününde içeri kapayan sorunu paylaş, yüzündemi ,ayağındamı ? sorunlar paylaştıkça azalırmış arkadaşım....... Alıntı
Φ mavirüya23 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 evde bilgisayarımla olmayı seviyorum. bir derdim yok son derece iyiyim.hem sanırım sen de bu cevabı yazarken kumsalda değilsin heralde.sen bana diyon ama biraz snde çıkar bece güzel havanın keyfini... Alıntı
Φ mavirüya23 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 hosgeldınız Alıntı
Φ mavirüya23 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 teşekkür ederim hoşbulduk Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 benim nasil kahve ictigimi burdaki herkez bilir ortadan cok sekerliden az telvesi bol ama bataklik kivaminda olmayan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.