Φ angelflower Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Amerika'da 22 no"lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu takip ederken, bir araba görmüş. Bu aracı radarla incelemiş ve minimum 50 km. ile gidilmesi gereken yolda bu aracın tam 22 km./saatle gittiğini fark etmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. Ve aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş. Ve aracın peşinden gidip aracı durdurmuş, birde ne görsün. Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze. Ve aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var.Polisi görünce yaşlı sürücü: Polis bey çok mu hızlı gidiyordum? Diye endişe ile sormuş. Polis demiş ki; hanımefendi, hızlı değil, aksine çok yavaş gidiyorsunuz Ve bütün otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadarıyla 22 km. hızla gidiyorsunuz.Yaşlı teyze: Ama, otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve bende bu hıza uymak istedim! Polis: Teyzeciğim demiş, o 22 otoyolun numarası. Bu yolda min.50 km hızla gitmelisiniz. Kadın tamam, bundan sonra hızlanacağım demiş. Polis tam kendi arabasına giderken, gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış. Ve sormaya karar vermiş sürücüye. Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturan kişilerin nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi! Kadın şöyle cevap vermiş:Valla bende anlamadım, 250 no'lu karayolundan çıktıktan beri böyleler. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 yediği yemekten hiçbir tat almayan bir adam doktora gider .....doktorcum hiçbirşeyden tat almıyorum doktor pasta getirir meyva getirir adam..... yok tat almıyorum der... doktor baktı hastayı tedavi edemeyecek bir iğne yapar ardından hemşireye seslenerek ......... 8 numaralı kutuyu getirirmisiniz der hemşire 8 numaralı kutuyu getirir içini açar içinden ********* çıkar doktor adama döner ........bunu yermisiniz der ........manyakmısınız doktor bu ********* tadı çok kötüdür .......bak gördünüzmü iğne etkisini gösterdiği yavaş yavaş tat alma duyunuz gelişmeye başladı der... adam çok sinirlenir doktora 100 milyon vermiştir ve kazıklanmıştır.. intikamını almak ister ve gene aynı doktora gider ........doktorcum hiçbirşey hatırlamıyorum hafızam kayboldu ......evinizi ......hatırlamıyorum .....adınızı ......hatırlamıyorum doktor hastaya gene iğne yapar ardından tekrar hemşireye seslenerek ....... hemşire 8 numaralı kutuyu getirirmisiniz adam sinirlenir o sinirle ...... 8 numarı kutuyla bunun ne alakası var onda ********* var der doktor.....gördünüzmü hafızanız yerine gelmeye başladı... der. adam bir 100 milyondaha bayıldıktan sonra eve gider çok sinirlenir ve gene kendi kendine bir hastalık daha uydurur amacı doktoru sinir etmektir ......doktorcum cinsel ilişkim 0 oldu hiç istemiyorum doktor dergi gösterir ......hiç etkilenmedim doktor film koyar adam .....hiç istek duymadım der. bunun üstüne doktor gene iğne yapar ve .......hemşire 8 numaralı kutuyu getirirmisiniz der adam celallenir ayağı kalkar ve şunu der .......mikicem ama 8 numaralı kutunuzu doktor pis pis sıratarak .......bakın artık birşeylere karşı ilgi duymaya başladınız .......der Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.