Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Bitti kurtulduk bile diyemedik yaa..Genel Kültür Genel Yetenek bi acaipti..sürem yetmedi..73 net yaptım..Eğitim Bilimleri ayrı bi felaket..soruları gördüğümde afalladım..ağlıcaktım nerdyse sınawda..bayılcakmış gibi hissettim..çok kötüydü.. ters köşe olduk resmen..72 net yaptım ondan da.. Ayrıca bn ne istasyon ne de balık kılçığı analizi diye bişi duydum bugüne kadar.. Bi de KLİK nedir bilen warsa bana bi açıklayabilir mi..bize yanlış öğretmişler galiba..çünkü bn orda kabak gibi bi klik gördüm de.. Ayrıca bu yargının doğru olduğunu iddia eden war mı çok merak ediorum = “Kimlik arayışı” statüsünde bulunan ve anne babalarıyla aralarında sorunlar olan gençler, olumlu bir kimlik statüsüne sahiptirler. Hadi siz de yazın bişiler..bnden başka bu sınawa giren wardır heralde forumumuzdan.. İnşallah atanırım.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Anlaşılan benden başka dertli yok Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Olur mu?Bak bende mağdurum;gerçi deneme amaçlı girmiştim ama Eğitim gerçekten zordu.Zor değil saçmydı.İstasyon falan galiba kendini aşma çabaları.Düşünsenize bir gün önce baktığım deneme deki cevap sınavda oldukça değişik bir cevapla çöpe gitti.Boşverin.Sıkmayın canınızı... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Sıkmamak elde değilki..hergün napcam napcam die düşün düşün..elde war 0..beklemekten nefret ediyorum..ayrıca bekliyorz da beklediğimize değse bari..hergün atamalarla ilgili farklı rivayetler okumaktan kafayı yicem yakında..okumadn da edemiorum acaba yeni bişi war mı,halimiz ne olcak diye hergün merakla karıştırıyorum..umarım üniwersite mezunu işsizler kerwanına katılmam..hayırlısı olur inşallah.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 İşte değerli arkadaşım;Öss ******** sonra çıkarılan başka bir **** KPSS.Ne demeli,eğitim fakültelerinde yıllarca verilen bir emeği bir güne sığdırma;ne kadar adil olabilir ki? Tabi okuduğunuz branş da çok önemli.Yalnız 72 genel ortalama.Eğitim herkesin çok fazla yanlışlarını görmemezlikten gelemeyecek bir sınava dönüştürdü KPSSyi.İnşallah atanırsın,canını sıkma.Hele gelsin sonuçlar,değil mi ama! Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Branşım İngilizce..Yine de ümitliyim..bekliorum artık sabırsızlıkla.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 İngilizce mi?Emin ol ki 73 netle gelmeyecek bir başarı değil.İnşallah ataman olduğu zaman sevincini burada beraber yaşarız.Umutla kal... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Teşekkür ederim ilgi we alakanızdan ötürü umarım dediğiniz gibi sonuçlar açıklandığında paylaşabileceğim bi sewincim olur..sewgiyle kalın Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Kpss sonuçları açıklanmayı beklerken,çok ilginç bir kadrocuklar serisi çıktı.Türkçe öğretmenliği 450 denmiş bu kadar olur vyani.Ne olcak bu halimiz yazık oluyor bu ülkenin geleceğine.KPSS vb tüm sınavlar hangi zihniyetin ürünü? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.