Φ Başar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Valla hiç bi şey bilmiyorum,herşey hoşuma gittiği için aranızdayım,bana yardımcı olursanız sevinirim... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Hos geldin Basar, yardima ihtiyacin olmayacak... istedigin yerden dal sen... Alıntı
Φ Başar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Hos geldin Basar, yardima ihtiyacin olmayacak... istedigin yerden dal sen... eyvallah teşekkür edrim aranızda olmak güzel !!! Alıntı
Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Basar öncelikle hosgeldin...bende yeni geldim...ama ben hemen caktim burdaki köfteye...yazacaksin arkadas, yazacaksin...yaz oluncaga kadar... Dipnot: Burda yaz olmuyor...! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Anuuuuu kuş gribi bu topice de bulaşmış Hoşgeldin Başar! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.