Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

:excl:Bizim çatımızın ve pencerelerimizin onarımı için büyük yardımlara yada kırtasiye ve kitap gibi daha küçük sayılabilecek yardımlarına ihtiyacımız var.Yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyoruz.Yardım etmek isteyenlere okulumuzun resimleri gönderilir.

Kunduzlu İlköğretim Okulu Bayat ÇORUM

Gönderi tarihi:
:excl:Bizim çatımızın ve pencerelerimizin onarımı için büyük yardımlara yada kırtasiye ve kitap gibi daha küçük sayılabilecek yardımlarına ihtiyacımız var.Yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyoruz.Yardım etmek isteyenlere okulumuzun resimleri gönderilir.

Kunduzlu İlköğretim Okulu Bayat ÇORUM

Değerli arkadaşım bana bu konuda biraz daha aydınlatıcı bilgi verirseniz sevinirim.Kitap konusunda belki yardımımız dokunur.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

MAVİ OLMAYAN GÖKYÜZÜ MERHABA 1.SINIFTAN 8.SINIFA KADAR ÖĞRENCİLERİMİZİN HİKAYE ROMAN O TÜR KİTAPLARA İHTİYACI VAR.SESİMİZİ DUYUP CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Gönderi tarihi:
MAVİ OLMAYAN GÖKYÜZÜ MERHABA 1.SINIFTAN 8.SINIFA KADAR ÖĞRENCİLERİMİZİN HİKAYE ROMAN O TÜR KİTAPLARA İHTİYACI VAR.SESİMİZİ DUYUP CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Değerli arkadaşım iletinizi yeni gördüm.Benim yarın yapacak ilk işim bu konuda arkadaşlarımın desteğini alarak ihtiyaç duylan kitapları tedarik etmek olacak.En kısa zamanda bu forumda sizden adres isteme temennisiyle...Sesinizi emin olun ki herkes duyucak.Saygılar!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.