Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Pres.Johnson. Turkler iyi kiziyorlar

Cok yakinda orasi HOLLY

****'e donecektir.

State dept. Evet.

Pres.Johnson Yunanlilar sebeb veriyor. Kiskirtiyorlar gucleri yetmeyecegi halde

Kiskirtmaya devam ediyorlar.

State dept. Ne yapalim?

Pres. J. Ne yapacaz. Yunanlilar sebeb veriyor. Bize guveniyorlar. Onlara sizin

Kabahatiniz, biz karismayiz deriz.

(Gulucuk) THAT WILL SCARE THE ****

OUT OF THEM. Onlarin aklini basina getirir.

Paylasmak istedim.

Gönderi tarihi:

Kıbrıs müdahelesiyle ilgili bir enstantane.

Türk ordusunun Lefkoşa havaalanını geri almak için operasyon yapacağı kulaktan kulağa yayılıyordur. İngilzi dışişleri bakanı Bülent Eceviti telefonla ara.

Diplomatik bir dille Lefkoşa havaalanına saldırılması halinde İngiliz savaş uçaklarının tepkisiz kalmayacağı ve türkiye ile ingiltere arasında savaş başlıyacağını ima ederek bir nevi tehdit eder. ve Bülent Ecevit'ten lefkoşa havaalanına saldırmayacakları konusunda söz ister. Ecevit Lefkoşa havaalanına saldırılamyacağı konusunda söz verir.

İngilzi bakan gece evinde uyurken telefonu çalar, ve Türk ordusunun Kıbrısa çıkartma yaptığı bilgisi verilir. Bakan hemen Eceviti arar, ve kendisine söz verdiğini hatırlatır. Ecevit Yanıt verir :

- Efendim size Lefkoşa havalanına saldırmayacağımız üzerine söz verdim, ve öylede yaptım, çıkartmaya katılan hiç bir birliğimiz lefkoşa havaalanına saldırmayacak.

İngilzi bakan hiç bir şey söylemez. söyliyeceği bir şeyde yoktur. Çünkü anlaşma havalanına saldırılamyacağı üzerinedir. ama kıbrısa müdahele edilemyeceği üzerine bir şey söylenmemiştir :)

Gönderi tarihi:

Kıbrıs müdahelesiyle ilgili bir enstantane.

Türk ordusunun Lefkoşa havaalanını geri almak için operasyon yapacağı kulaktan kulağa yayılıyordur. İngilzi dışişleri bakanı Bülent Eceviti telefonla ara.

Diplomatik bir dille Lefkoşa havaalanına saldırılması halinde İngiliz savaş uçaklarının tepkisiz kalmayacağı ve türkiye ile ingiltere arasında savaş başlıyacağını ima ederek bir nevi tehdit eder. ve Bülent Ecevit'ten lefkoşa havaalanına saldırmayacakları konusunda söz ister. Ecevit Lefkoşa havaalanına saldırılamyacağı konusunda söz verir.

İngilzi bakan gece evinde uyurken telefonu çalar, ve Türk ordusunun Kıbrısa çıkartma yaptığı bilgisi verilir. Bakan hemen Eceviti arar, ve kendisine söz verdiğini hatırlatır. Ecevit Yanıt verir :

- Efendim size Lefkoşa havalanına saldırmayacağımız üzerine söz verdim, ve öylede yaptım, çıkartmaya katılan hiç bir birliğimiz lefkoşa havaalanına saldırmayacak.

İngilzi bakan hiç bir şey söylemez. söyliyeceği bir şeyde yoktur. Çünkü anlaşma havalanına saldırılamyacağı üzerinedir. ama kıbrısa müdahele edilemyeceği üzerine bir şey söylenmemiştir :)

Ecevite'de yazik oldu.

Cok iyi biliniyorduki eger ecevit basta olsaydi Irak turkiye yolu ABD' y

Kapali olur. Bir oyunlar dondu bizim kiler

Basa geldi.

Ecevit taa kac sene evvel Irak sinirini

Bir kac yuzmetre gecmemiz gerekiyor

Diyordu. Kendini tanirim .

Bu yaziyi gondermemin sebebi Irak da

Olacak degisiklikleri anlatabilmek icindi.

Amerikada Kurdistan meselesi bitmistir.

Aklini basina al biz yoguz mesaki

Tahmin ediyorum gitti.n

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.