Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 İnanmak isterdim Ve inanmakla kalmayıp o derecede sadık bir eşe sahip olmak isterdim AMA ŞÖYLE OLABİLİR _durun bayan ben evliyim _BOŞVER BOŞVER Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 birçok kadın şundan hoşlanır sen tanıdığım diğer bayanlardan çok farklısın ve daha güzelsin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış.Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş. Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş; "Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum". Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. M! asada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş; Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde.Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı. Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış? Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, "Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım" dedin bu devırde öyle bırısı varsa soyleyın bana yemeğini elimle yedireceğim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Ve bizde bunu yedik değilmi.. Büyük olasılıkla sabah uyandığında hem eve sabaha karşı döndüğü için buda yetmiyormuş gibi evi rezil bir hale soktuğu için böyle bir yol bulmuştur.Karısınında aman benim canım kocam beni aldatmazmış aman aman kurban olayım ben ona olsun evi batırsın ne var temizlerim diye kendisini avutmasını sağlamak adına oynadığı güzel bir oyundur..Ve malesef kadınlarda inanmak istedikleri şeylere inanmayı hedefledikleri için gerçek ortada olmasına rağmen yinede o masum karısına çok bağlı hatta öyleki baş ucuna şöyle fiziği dış görünüşü süper bir kadın da gelse lütfen aaaa ben evliyim gitt diyeceğine çoktan inandırmıştır kendisini. doğruya bu yönu de var bu olayın vay be amma safız ha,gelde aldatılma tabıkı Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Ve bizde bunu yedik değilmi.. Büyük olasılıkla sabah uyandığında hem eve sabaha karşı döndüğü için buda yetmiyormuş gibi evi rezil bir hale soktuğu için böyle bir yol bulmuştur.Karısınında aman benim canım kocam beni aldatmazmış aman aman kurban olayım ben ona olsun evi batırsın ne var temizlerim diye kendisini avutmasını sağlamak adına oynadığı güzel bir oyundur..Ve malesef kadınlarda inanmak istedikleri şeylere inanmayı hedefledikleri için gerçek ortada olmasına rağmen yinede o masum karısına çok bağlı hatta öyleki baş ucuna şöyle fiziği dış görünüşü süper bir kadın da gelse lütfen aaaa ben evliyim gitt diyeceğine çoktan inandırmıştır kendisini. Bence en doğru yorum bu..Sana katılıyorum.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bu akşam aynısını yapacam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bu akşam aynısını yapacam yakışmaz yaww..ne mılletın aklına böle fıkırler sokuyonuz Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 yakışmaz yaww..ne mılletın aklına böle fıkırler sokuyonuz kendim için yapıyosam namertim. arada bir sevinsin gariban. benimkisi amme hizmeti Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 avatardan bellı çapkın bir bakış var Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 konu avatardaki bakışsa sizin ki de çok romantik bi bakış değil. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Kurnaz adammış ya.. Eve geç gelmiş..ne yaptıysa yapmış.. ve sonra karısının gönlünü almayı da bilmiş.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 arkadaşlar fıkra buya .... gülün diye yazdık yani sizin yazdıklarınızda fıkradan daha komik oldu valla... merak etmeyin arkadaşlar öle adamlarda var... bazı insanlarda şu psikoloji olmuyor deil acaba aldatıyor mu... hep şüphe içinde yaşarlar cok zor bi durum ... biraz hayata pozitif bakın lütfen... Alıntı
Φ ofamanyeter@@@ Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 bende bundan istiyorum bitane beni de gor ne olur Allahimm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 bende bundan istiyorum bitane beni de gor ne olur Allahimm nerde satılıyor acaba Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış.Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş. Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş; "Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum". Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. M! asada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş; Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde.Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı. Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış? Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, "Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım" dedin Çocuğun anlattığından daha güzel bir havadis olamazdı ki kadın için,kadınlar sadece sevilmek ve de sadakat ister...zor ama değil mi ? serapertence Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 arkadaşlar fıkra buya .... gülün diye yazdık yani sizin yazdıklarınızda fıkradan daha komik oldu valla... merak etmeyin arkadaşlar öle adamlarda var... bazı insanlarda şu psikoloji olmuyor deil acaba aldatıyor mu... hep şüphe içinde yaşarlar cok zor bi durum ... biraz hayata pozitif bakın lütfen... Yürekte bir nebze sevgi varsa ,kimse kimseyi aldatmaz ,aldatamaz ,içi almaz,yoksa sevgi,yapılacak bir şeyde olamaz,açıktır gönül kapıları,buyuran buyursun içeri.... serapertence Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.