Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 17 yıl Dahi misiniz? Değil misiniz? Resimde kahve taneleri içinde adam var.Adamın kafasını 3 saniyede bulursanız bir dahisiniz demektir Medikal araştırmalara göre eğer adamın kafasını 3 saniyede bulursanız beyninizin sağ tarafı diğer insanlara göre daha çok gelişmiş demektir. Eğer adamın kafasını 1 dakikada bulursanız beyninizin sağ tarafı normal bir insanınki gibi çalışıyor demektir. Eğer 1 ile 3 dakika arasında bulursan besininin sağ tarafı normalden yavaş çalışıyor demektir. Bu durumda daha çok protein almanız gerekir. .....
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2008 17 yıl saat tutmadım ama zannedersem 1 dakikada buldum hee-yoo! yaşasın normalmişim
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 17 yıl Dahi misiniz? Değil misiniz? Resimde kahve taneleri içinde adam var.Adamın kafasını 3 saniyede bulursanız bir dahisiniz demektir Medikal araştırmalara göre eğer adamın kafasını 3 saniyede bulursanız beyninizin sağ tarafı diğer insanlara göre daha çok gelişmiş demektir. Eğer adamın kafasını 1 dakikada bulursanız beyninizin sağ tarafı normal bir insanınki gibi çalışıyor demektir. Eğer 1 ile 3 dakika arasında bulursan besininin sağ tarafı normalden yavaş çalışıyor demektir. Bu durumda daha çok protein almanız gerekir. .....
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 17 yıl saat tutmadım ama zannedersem 1 dakikada buldum hee-yoo! yaşasın normalmişim MERABA ARKADAŞLAR bende bu adamı 15 SANİYE İÇİNDE BULDUM
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 17 yıl Hepinize tebrikler arkadaslar ayrica tesekkürler..nedenine gelince: Resmin nerede oldugunu yazmayin buraya demeyi unutmusum ben...yazmamissiniz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.