Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2008 17 yıl An ile anı karıştı birbirine. Bütün olarak geliyorlar üzerime. Susmak en doğrusu. Pratikte bıçak kemiğe dayandıysa taarruz için ateş an'ı gelmiştir. Ama ateş an'ını geçirdiysen, darbelere katlanacaksın arkadaş. An'ların artık anı değerinde ya da değersizliğinde yerini alacak bilincinde. Var olanla yetinemiyorsan, olmasını istediklerini beklemeye kalma. Zaman doldu işte. Vakit yolculuğa hazırlıyor seni. Farkına var artık. Hiç umut yok. Arkadaş hatrı sevdayı boğar derlerdi de inanmazdım. Şimdi daha iyi anlıyorum. Kimse bana sevgiden söz etmesin artık. Yaşamlarımızı kucaklayan tek öge hırslarımız, korkularımız ve kazanma arzularımız... Derimin ölü diye ayırdığım mora çalan kısımlarımı giymeye hazırım şu sıralar! Rast gele! Susuyorum işte! Bu defa yenildim. Kabul ediyorum çok sevdim. Napalım... Hoş Geldin Dostum... Biricik Sevdam! Ylnızlığım...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.