Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Dinci basın yine buldu bir malzeme amansız bir şekilde saldırıp duruyor...Neymiş efendim Önder Sav özür dilemeli miymiş...Siz önce alevilerden ve bektaşilerden özür dileyin...Onlara ağza alınmadık hakaretlerde bulundunuz...Allah sizlere 1400 senedir imkan veriyor...Her türlü meslek gurubunda iktidar sahibisiniz...Camiler elinizde,okullar elinizde,imam hatip liseleri elinizde,ilahiyat fakülteleri elinizde,diyanet ve ilahiyat kapsamında 120 bin kadronuz var...Kur'an kursları,görsel ve işitsel basın elinizde...İmkanlarınız el verdiği şekilde herşeyi inandığınız her şeyi özgürce yapıyorsunuz...Hani yahudiler,hıristiyanlar,satanistler,ateistler vesaire herkesde inancını özgür yaşıyor...Ve siz bütün bunlara rağmen bir türlü şu ülkede ve dünyada nizami bir düzen getiremiyorsunuz...1400 sene oldu hala dünyayı İslam ile tanıştıramadınız...Ve üstelik kendi içinizdeki müslümanları kaybediyorsunuz...İşte Önder Sav bunlardan bir tanesidir...Daha önce Ali topuzda "İslam türk kültürü değildir..." demişti...Ve daha öncesinde Turan Dusunlar,İlhan Arseller,Korhan Kayalar ve Mua<z<zez ilmiye çığlar...Ve sizler onlara laf bile söyleyemiyorken kalkmış zavallı Önder Sav'a güçö yetiriyorsunuz...Gücünüz varsa şu saydıklarımı gündeme getirinde hakkından gelin öyleyse...Şu meşhur ŞEYTAN AYETLERİ mevzusunu mesela?..Nedir bu şeytan ayetleri tartışması bir gündeme getirin bakalım...Aziz Nesin bunu savunurken ne demek istiyordu...İşçi Partisi neden Turan Dursunu bu konuda öne sürerken Yaşar Nuri ve Hüseyin Ataylar bile suskun kaldılar...Diyanet neden İlhan Arsele cevap veremedi?..Neden o zamanlar dinci basın bugün olduğu gibi onlarında üzerlerine gidemedi...Sivas olayı bunun bir sonucu değil miydi...Ama neden bunun ceremesini benim zavallı halkım ALEVİLER çekti...Ve size şunu hatırltıyorum...Nasıl ki;osmanlının derin devleti sünnilik ve süfyanilik idi ise;samimi olarak söylüyorum ki,laik demokratik,sosyal bir hukuk devleti olan türkiye cumhuriyetinin de derin devleti aleviler ve bektaşilerdir...Bunu not alın...Osmanlının derin devleti sünnülikti...Türkiye Cumhuriyetinde derin devleti Aleviliktir...Bunu yakında detaylı bir şekilde radyo ve televizyon programlarında derin derin çok derin tartışacağız beyler...Bakın Zülfü LİVANELİ ne diyor bu kıstas hakkında...BİZ ŞİMDİYE KADAR KARŞIMIZDA ELLİ VEYA ALTMIŞ YILLIK PARTİLER VAR SANIYORDUK...MEĞER BUNLAR ALTIYÜZ VEYA DOKUZYÜZ YILLIK PARTİLERMİŞ (TARİKATLARMIŞ)...Günaydın zülfü bey biz bunu zaten biliyorduk ama siz bunun farkında değildiniz...Ve ben şimdi diyorum ki,evet şimdi bir derin iktidar var ama bunun karşısında derin bir muhalefet yok değildir...VARDIR ELBET..İşte biz Aleviler o derin muhalefetiz...Bakmayın siz bizim meydanı onlara bıraktığımıza atatürkün ve cumhuriyetin hatırına ev sahibi gibi davrandık ve onların devlet politikasına benzemedik çok şükür...Hiç kimse ben bu ülkede inancımı yaşayamıyorum diyemez...Bal gibi yaşıyor...Ama bir toplulkuk hariç?..Oda Alevilerdir...Bir cem evleri bile çok görülüyor onlara ve üstelik hakaretvari bir şekilde birileri o kutsal ibadet evi için (haşa) CÜMBÜŞ EVİ benzetmesi yaptılar...Bazıları KİLİSE dedi...Efendim neymiş Allah'ın evi diyorlar camiye...Ben diyorum ki;orası şimdi ŞEYTANIN EVİDİR...Tıpkı yahudilerin havralara fitne fesadı doldurup orasını ŞEYTANIN SİNAGOĞU yaptığı gibi bizim yahudi müslümanlarda ne yazık ki güzelim mescidlere fitne fesadı doldurdu ve ŞEYTANIN MESCİDİNE çevirdi...Nebi diyor ki;FİTNE ORDAN (CAMİDEN) ÇIKTI ORAYA GERİ DÖNECEKTİR...Ne zaman?...MEHDÎ'NİN ZUHURUYLA OLACAK...VE O İMAM HER CAMİ İMAMINI CAMİ İÇERİSİNDE İDAM EDECEKTİR DESEK YERİDİR...İŞTE HİDAYETTEN YOKSUN HALE GELMİŞ ŞEYTANIN İMAMLARI GÖREV YAPMAKTA...VE AYRICA NE DEMİŞTİ NEBİ GÖKKUBBE ALTINDA O İMAMLAR ŞERLİLERİN EN ŞERLİLERİ OLACAKTIR...MEHDİ BURAN SONRASINA DEVAM EDEMEYECEK ÇÜNKİ MİDESİ BULANDI...VE FAKAT ŞU HADİS-İ KUTSİYİ KULAĞINIZA KÜPE YAPIN...::ALLAH DİLERSE BU DİNİ FACİR KİMSELERİN ELİYLEDE KUVVETLENDİRİR...MEHDİ BÖYLE SÖYLEDİ...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kimden : Alevi stratejisi nedir... (Bay, 35)

Kime : Grup: Alevi Haber Ajansı...-AHA-

Tarih : 2.6.2008 12:11 (GMT +2:00)

Konu : Hacıbektaş diyor ki; 'BİZİM MECLİSİMİZİN TARAFI YOKTUR...'

Dinci VAKİT gazetesi dünkü manşetinde Yargıtay üyelerinin HACI BEKTAŞ-I VELİ'yi ziyaretleri için taraf olduklarını ima etti...Ve CAMİYEDE BEKLERİZ ibaresini kullandı...Güya HACIBEKTAŞ Alevilerin bir inanç ekolüymüş ve taraf olmakmış? ..Hacıbektaş diyor ki; 'BİZİM MECLİSİMİZİN TARAFI YOKTUR...' VE Camiyede bekleriz ne demektir...O zaman orasıda SÜNNİLERİN tekelinde mi? ..Ya MEVLANA ne oluyor...Yani bu akılsızlar aslında kendileri ayırımcılık yapıyorda haberleri yok...BEKTAŞ kelimesinin manası; bendeş,eşit,müsavi demektir...Bu isimle bile hünkar keramet buyurmuş ve biz ne tam şiilere nede tam sünnilere yakınız demiştir...Kur'an'da bahsedilen ÖNCÜ guruptur...Yetmiç üç milleti bir görürler...DÖRT KAPI KIRK MAKAMIN Hakikat kapısının üçüncüsü yetmişüç milleti bir görmektir...Bu BEKTAŞİLİĞE özgüdür...Mevlanada,Yunusda,Ahi Evranda,Şems Tebrizide aslında bu bakımdan BEKTAŞİDİR...Nitekim bir molla derviş sonradan gelip MEVLANA ile münakaşa etmiş ve sen yetmiş üç milleti bir görüyormuşsun doğru mu? demiş Mevlanada evet doğrudur demiş...Mevlana der ki; 'BEN PERGEL GİBİYİM BİR AYAĞIMLA ŞERİATTA DURUR DİĞER AYAĞIMLA YETMİŞ İKİ MİLLETİ DOLAŞIRIM...' Darısı diğerlerinin başına...YUNUS DA ŞÖYLE DEMİŞ; 'Yetmiş üç milleti bir nazar ile görmeyen,halka müdderris (ilahiyat prof.) olsa? ,hakikatte asidir...' A ve K PARTİSİ ilk dönem 365 millet vekili çıkardığında içlerinde bir tek ALEVİ millet vekili yoktu...Ve sonra çıkıp biz TÜRKİYE partisiyiz diyor...Ve Şahin Alpay uyarmasa idi son seçimde alevi adayda göstermiyecekti...Bunlar gizli gerçekler tabi zavallı halk bunları işitemiyor...Cin ve İnsan şeytanları bu haberleri örtiyorlar...Allah'ın laneti ve gazabı üzerlerine olsun...(halkın yüzde altmışının ***** olduğu ülkede demokrasi cinayettir...) ALLAH DİYOR Kİ; 'Siz biliyor musunuz biz kimlerin üzerlerine şeytanları göndeririz...Gerçeği ters yüz edenlerin üzerlerine biz şeytanları göndeririz...' GERÇEĞE HUU...Bakıyorum Türkiyenin şekli değişiyor...ALEVİLİK Gündeme geldi geleli İSLAMIN kokusu eksik olmuyor...Dinci köşe yazarları nede güzel yazılar yazıyorlar...Sanki melake bunlar canım...Ve hiç barıştan alakası olmayan insanlar barıştan diyalogdan haber verir oldular...Fethullah Gülen -aleyhillane- çoktan düğmelere basmış...Her yerde okullar irtibat büroları...Yeni bir seferberlik...Amcam HOCA AHMET YESEVİ sanıyor kendini...Elemanlarıda ALP ERENLER...HAYAL,KURUNTU,FANTAZİ,VESVESE BUNLAR...FETHULLAH GÜLEN BOŞUNA HAYAL KURUYOR...ONUN GÖZ DİKTİĞİ MAKAMA MEHDİ SAHİB-İ ZAMAN OTURACAKTIR...HABERİNİZ OLSUN...ZUHURU YAKINDIR...ŞU AYETİ HATIRLAYINIZ...ONLAR TUZAK KURUYORLAR...BİZLERDE TUZAK KURUYORUZ...Alevi ve Bektaşi stratejisi hiç iyi takip edilmiyor her nedense...HY -aleyhillane- yahudileri ve masonları anlatırken kitabının bir kısmında bunların raks ettiklerinden bahsedip bize geçtiğini ve türk folklorunu oluşturduğundan bahsediyor...Ve tereddütsüz bu gibi raks eden sapık? dikkat sapık tarikatlar var diyor...Bu itham başta bektaşilere,mevlevilere,kadirilere ve rufailere bir atıftır...VAKİT diyor ki; MEVLANAYA DA GİTSENİZ RAZIYIZ...Kİmlere diyor bunu YATGITAY mensuplarına...Hodri meydan işte suç suçlu ve din bezirganı gazete...Bakın HY sema ayinine dil uzatıyor...HEMEN ÖZÜR DİLEMELİ HEMEN ŞİMDİ....HA HA HA...ÇOK KOMİKSİNİZ MEHDİYİDE BENİDE GÜLDÜRÜYORSUNUZ...YA ALEVİLER ATILAN O ÇİRKİN İFTİRALAR...MUM SÖNDÜRÜYOR BUNLAR DİYOR KAZAN OĞLU KAZAN...BUNLAR GULU GULU DANSI YAPIYOR DİYOR ERBAKAN...CÜMBÜŞ EVİDİR DİYOR BİR AHMAK...VE KİLİSEYİ UNUTUYOR...ORASIDA BİR İBADET YERİ DEĞİL Mİ...KUR'AN ZİKREDİYOR...AMA ORASINI ON İKİ HAVARİ İNŞA ETMEDİ Mİ? ..OYSA ORASI NE BİR MESCİD NEDE BİR HAVRA DEĞİL DEĞİL Mİ? ...Ah ******** ah...Daha nice başınızda durup sizlere tahammül ediceğim...Yine bir hatırlayalım şu KARACAAHMET CEM EVİNİN 03:00 DE Kİ YIKIM GİRİŞİMİNİ HANİ...ONA KİM CÜRET ETTİ...TABİ Kİ O ZAMAN Kİ,BELEDİYE BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN LANETULLAHİ ALEYH...O DİYOR DU Kİ,UMUMHANELERİ (genelevleri) kaldıracağım...Ve sonra bu iş başbakanlığa valiliğe aitmiş dedi...İşte şimdi başbakan ve valilikler de elinde...İKİ YÜZLÜ ÇATAL DİLLİ ŞEYTANIN SİYASETÇİSİ SENİ SENDEN ALLAHA SIĞINIR MEHDİ...EEE DOSTLAR ANLAŞILAN ÇOK *********** SİZİ AMA BU DAHA BAŞLANGIÇ...YA BİR DE ULUSA SESLENİŞLERİMİZDE NE YAPACAKSINIZ...MEHDİ BÖYLE SÖYLEDİ...

Zikr-i hakikatimizdir...

Bakî Gerçekler Demine Hû,Dost Allah Eyvallah...

Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman...

Gönderi tarihi:

Sn. Önder SAV ı linç girişimini esefla karşılıyor. Kınıyorum.

Adamcağız fikrini söyledi.

Basın aldı eline yürüdü.

Hani fikir hürriyeti vardı.

Ya bizler burada dile geitrdiğimiz fikirleri , demek Önder SAV gibi masumane bile olsa dile getirsek...

Vay halimize.

Cehaletin IŞIĞI boğması sadece ortaçağ Avrupasında olmuyormuş demek ki.

2008 Türkiyesinde de olabilyormuş..

Gelileo nun dediği gibi. Siz beni aforoz etseniz de DÜNYA DÖNÜYOR.

Onlar Önder SAV ın savunduğu fikirlere saldırsalarda...

SEMAVİ DİNLER İNSAN YAPISI...

Bunu değiştiremeyecekler.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.