Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 17 yıl İKİ DAMLA YAŞ SÜZÜLDÜ Bu gün öyle mahsunum ki bir bilsen anne Bu yılda papatya toplamadım sen yoksun diye Çiçeklerin içinde en çok papatyayı severdin Senin ellerinden papatya, en güzel hediye derdin Sensiz dargınım gecelere yatamıyorum Artık ayrılığın hesabını tutamıyorum Ansızın çekip gittin kör kuyularda bıraktın beni Söyle hangi yüzde, hangi kucakta bulayım seni Kimin kollarına sığınsam, soğuk taş duvar Sensiz dünya küçük, dünya hücre, dünya dar Söyle anne söyle, senden başka beni kim anlar Şefkatle kollarına, beklentisiz kim sarar Öyle özlüyorum ki anne söyle nasıl avunayım Sardığın yaralarımı şimdi kimlerle sarayım Cennet kokulum derdin, şimdi hasret kokuyorum Özleminin acısını ilmek ilmek dokuyorum Yaşama sensiz tutunmak çok zormuş anne Ayrılık sönmek bilmeyen bir kormuş anne Ellerin ellerimi nasıl da sessizce bıraktı Gözlerin son kez baktı, iki damla yaş aktı Alma Rabbim alma diye, ellerim duadaydı Hiç hazır değildim, bu ne sürpriz bir vedaydı Kabullenmek çok zor dönüşü olmayan yollara gidişini Çok özlüyorum ?gel kollarıma cennet kokulum? deyişini Yüreğim darmadağın, sende kaybolup sende yitseydim anne Yokluğun çok acı, keşke bende senle gitseydim anne??.. nazlı yenidünya ***
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.