Gönderi tarihi: 20 Mart , 2005 20 yıl MERHABA DEDİM HEPİNİZE AMA SEN SEDA ÇIKMADI HEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY BENDE VARIM BURADA BENİ DUYUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜNDE OKUYORUM HEPİNİZİ TANIMAK VE ÇOK ŞEY PAYLAŞMAK İSTERİM SEVGİLER...
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2005 20 yıl selam zilan hoşgeldin aramıza bu forumda ses seda çıkmaz genelde buna baştan alışman lazım
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2005 20 yıl Yazar selam zilan hoşgeldin aramıza bu forumda ses seda çıkmaz genelde buna baştan alışman lazım 3129[/snapback] yav ama neden? çok sessiz bi yer burası korkuyorum neyse hoşbulduk wherthus
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2005 20 yıl sen aktif üye olki milleti teşvik et burassı böyle niyesini bende bilmiyorum!!!!!!
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2005 20 yıl Bi selamda benden olsun zilan sana bende sakaryalıyım bu arada adım ilhan memnun oldum..Türkçem çok kötüdür hocam.. hoca camide der gibi oldun duydum
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 20 yıl Zilan, hos geldin. meslegini hemen belirtmen de cok iyi oldu, zira arada bir Türkce konusunda soracaklarimiz cikabilir
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.