Φ bulut bey Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Ben Zeus'a ve taifesine de inanmam. Bir yanlışa cevap vermenin en iyi yolu başka benzer bir yanlış ortaya sürmektir. Ben de onu yapıyorum. Beni korkutan bir ilah yok. Saygılar. ************ insanlar bahar ayında ot gibi ortaya çıkar yaz aylarında yeşerip büyürler sonbaharda da kururlar diyorsun yani.. bırak bu işleri BrainSlapper. sende Allah'ın varlığını ve ahiret gününün geleceğini çok iyi biliyorsun ama neden böyle bir yolda uğraşıyorsun anlamıyorum. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Demek Elahim Bizzat ALLAH ın kendisidir. Öylemi. Ben Bizzat ALLAH IN 99 İsm i Şerifi nin olduğunu Biliyorum. ve Onların içinde Elohim diye bir isme rastlamadım. Siz se Yine ALLAH ı tanımıyor olduğunuzu Defalarca tekrar etmenize rağmen ALLAH ın isimlerini daha iyi bildiğinizi iddaa ediyorsunuz. Öylemi. Öncelikle "İddaa" etmiyorum, "İddia" ediyorum... "İddaa" bir şans oyununun adıdır... Kur'an o zaman kendisi ile de çelişiyor demek ki... Çünkü önceki kitapları tasdikleyici olduğunu söyleyen kendisi... Böylelikle önceki kitaplarda geçen isimlerini de tasdik etmek zorundadır... "Aa o zaman öyle indirdik adımızı ama artık o benim adım değil!" diyemez... Ve bunun içinde Tevrat ı örnek gösteriyor, ve ALLAH Kuran da Tevrat ı referans göstermiştir Diyorsunuz. Öylemi. Kur'an önceki kitaplardan alır referansını... Doğruluğunu, o kitapların doğruluğu ve o kitapların anlaşılamadığı düşüncesi üzerine kurar... Ben Kuran ı da Hatmettim ama böyle bir REFERANS ile hiç karşılaşmadım. Sahi acaba, Siz nerede karşılaştınız..? Kuran ı Kerim de sadece, daha önce Allah ın İsrailoğulları na Tevrat ı gönderdiği yazıyor. Referans Verilmiyor. Haşa Allah Kuran ı Kerim i İspat yada Tasdik için Tevrat ı Referans Göstermez. Kaldı ki ; Yüce ALLAH göndrdiği her Semavi Kitab ın Arkasından, Sonraki Kitapları O Asra ve Çağa uygun şekilde göndermiştir. Gerekli cevabı Sayın BrainSlapper vermiştir... Zaten Tevrat orjinal değildir. Tahrif Edilmiştir. Hatta defalarca Yeniden Yazılmıştır. Bugün, Mutlak Tevrat ile yönetilen İsrail in Acınacak Hali Ortadadır. Ve İncil için de durum aynıdır. Tahrif edilmiştir. Hatta bu tartılımaz bile. Bu gün Dünya üzerinde, 4 farklı İncil Mevcudtur. 1 - Kur'an-ın hiçbir yerinde İncil ve Tevrat'ın tahrif edildiğine ya da değiştirildiğine dair tek bir bilgi, ayet yoktur... Varsa gösteriniz... 2 - Kur'an İncil ve Tevrat ile ilgili en genel olarak şu ifadeyi kullanır "Ehl-i Kitap, okuduklarını anlamıyorlar mı?". Demek ki hala doğru ve değiştirilmemiş ki okuduklarını anlamalarını salık veriyor... Şimdi, Herkes şunu iyice anlasın ki ; Yahudilerin Elohim i , Kesinlikle Bizim ALLAH ı mız değildir. Olamaz. Kesinlikle senin "Allah"ındır ve başka bir ilah değildir... Yahudiye farklı sana farklı Tanrı göndermemiştir o kitabı... Kendi inancınla ters düşüyorsun... HAŞA. Bizim ALLAH ımız Hiç Bir şekilde İnsanlık a Hitaben ;Ey israiloğulları, Sizler Benim Topuzumsunuz. Sizinle Dünya yı yerle bir edeceğim. Tüm Saltanatımı Size Vereceğim. Sizin Karşınızda ki Milletleri, Azabım ile Sizlere Köle Edeceğim. Kadın Ve Erkekleri Önünüzde Diz çökecekler. Onların Kralları Sizin Hizmetçileriniz Olacak. Sizler için Koyun ve Sığır lar dan Sürüler yarattım. Diğer Milletler de sizin için onlardan Farksızdır. Ve onların Etleri ve Kanları Sizlere Helal dir. Diyerek Buyurmaz. Ee tabi sizin Allah'ınız buyurmadıysa, başkalarının Allahları buyurmuştur, niye olmasın... Gelipte Gök-Tanrı'm buyuracak değil ya! Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Ortadoğudaki iki düşman halk kendilerine ırkçı ilahlar edinmişler, birinin ilahı öbürünü lanetliyor, öbürününki berikinin halkını lanetliyor. Uzakdoğu dışındaki insanlık da farkında olmadan bu kabile mücadelesinde taraf tutuyorlar. Ortadoğu birbirini yerken dışarıdan kendini olaya monte eden ve menfaatin kokusunu uzun pembe burnuyla uzaklardan çok iyi algılayan ve Yahudiler'e Avrupa'da farklı Ortadoğu konusunda farklı bakış açısıyla yaklaşan sevgili(!) hıristiyanlığın kutsal tapıcılarını esgeçmeyelim. Son yıllardaki Dinler İttifakı yutturmacasına kimlerin hizmet ettiğini ve bu ittifakın karşısında kimlerin engel olarak görüldüğünü,milliyetçiliğin ve laikliğin ne şekilde hangi amaç doğrultusunda hedef haline getirildiğini az çok anlayabilenler ayakta kalacaktır.Geri kalan ise çobanlarının kutsal kavalıyla oradan oraya savrulup durur. Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 bırak bu işleri BrainSlapper. sende Allah'ın varlığını ve ahiret gününün geleceğini çok iyi biliyorsun ama neden böyle bir yolda uğraşıyorsun anlamıyorum. Kendimi kandırmaya ihtiyacım yok. Eğer bir ilah olduğuna inansam neden inanmadığımı söyleyeyim ki? Burada dinsizlik yptığım için bana kimse para vermiyor. Bu işten bir çıkarım yok yani. Saygılar. Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Öncelikle "İddaa" etmiyorum, "İddia" ediyorum..."İddaa" bir şans oyununun adıdır... Kur'an o zaman kendisi ile de çelişiyor demek ki... Çünkü önceki kitapları tasdikleyici olduğunu söyleyen kendisi... Böylelikle önceki kitaplarda geçen isimlerini de tasdik etmek zorundadır... "Aa o zaman öyle indirdik adımızı ama artık o benim adım değil!" diyemez... Kur'an önceki kitaplardan alır referansını... Doğruluğunu, o kitapların doğruluğu ve o kitapların anlaşılamadığı düşüncesi üzerine kurar... Gerekli cevabı Sayın BrainSlapper vermiştir... 1 - Kur'an-ın hiçbir yerinde İncil ve Tevrat'ın tahrif edildiğine ya da değiştirildiğine dair tek bir bilgi, ayet yoktur... Varsa gösteriniz... 2 - Kur'an İncil ve Tevrat ile ilgili en genel olarak şu ifadeyi kullanır "Ehl-i Kitap, okuduklarını anlamıyorlar mı?". Demek ki hala doğru ve değiştirilmemiş ki okuduklarını anlamalarını salık veriyor... Kesinlikle senin "Allah"ındır ve başka bir ilah değildir... Yahudiye farklı sana farklı Tanrı göndermemiştir o kitabı... Kendi inancınla ters düşüyorsun... Ee tabi sizin Allah'ınız buyurmadıysa, başkalarının Allahları buyurmuştur, niye olmasın... Gelipte Gök-Tanrı'm buyuracak değil ya! Sevgili Tengeriinboşig ; Diyorsunuz ki ; Aslında İDDAA değil İDDİA dır. Öncelikle Edebi Litaretür hakkında veridiğiniz aydınlatıcı Bilgiler adına Teşekkür Ederim . Bilmiyordum, Sayeniz de Öğrenmiş Oldum. Fakat Aslında Bence Siz Şöyle Düşünmelisiniz ; Nasıl ki Siz ; Sorularınıza verdiğim hiç Bir Yanıt ı Cevap olarak Kabul Etmiyor, Kaynağım olan Risale i Nur u Hurafe olarak nitelendiriyor, Ve Beni de eğitim aldığım Kaynaklar gibi aslında Bilimsel olmamak la Suçluyor iseniz ; ****************** Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Kendimi kandırmaya ihtiyacım yok. Eğer bir ilah olduğuna inansam neden inanmadığımı söyleyeyim ki? Burada dinsizlik yptığım için bana kimse para vermiyor. Bu işten bir çıkarım yok yani. Saygılar. Cennet vaadlerine de kanmıyorsunuz... Ayrıca benim belirtmek istediğim bir nokta var! Dinsiz ve ateist arkadaşların yazılarının satır aralarında ifade ettikleri birçok konuya katılıyorum ancak, bir arkadaşımızın tüm başlıklardaki düşüncelerine tamamen katılıyorum. Bu arkadaşımız da BrainSlapper. Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Cennet vaadlerine de kanmıyorsunuz... Ayrıca benim belirtmek istediğim bir nokta var! Dinsiz ve ateist arkadaşların yazılarının satır aralarında ifade ettikleri birçok konuya katılıyorum ancak, bir arkadaşımızın tüm başlıklardaki düşüncelerine tamamen katılıyorum. Bu arkadaşımız da BrainSlapper. Sevgili Muki ; Bir Ateist Adına, Hiçbir Şekilde ''Cennet Vaadleri'' diye birşey Sözkonusu değil ki, Bunlara Kanmak diye Birşey Olabilsin. Bir Ateist Adına , Vaad Edilen Tek ve Kaçınılmaz Netice ; CEHENNEM dir. Bir Ateist için ; Cennet Vaadi Yoktur. CEHENNEM Gerçeği Vardır. Cennet Vaadi Sadece Biz İman Edenler için Vardır. Gerçek Vatanımız da Orasıdır. Anladınız mı..? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Sevgili Muki ; Bir Ateist Adına, Hiçbir Şekilde ''Cennet Vaadleri'' diye birşey Sözkonusu değil ki, Bunlara Kanmak diye Birşey Olabilsin. Bir Ateist Adına , Vaad Edilen Tek ve Kaçınılmaz Netice ; CEHENNEM dir. Bir Ateist için ; Cennet Vaadi Yoktur. CEHENNEM Gerçeği Vardır. Cennet Vaadi Sadece Biz İman Edenler için Vardır. Gerçek Vatanımız da Orasıdır. Anladınız mı..? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Sayın birvarmışhiçyokmuş, hani öyle bir yazıyorsunuz ki, sanki gidip gelmişsiniz ve ateistlerin diğer tarafta ne durumda olduklarını gözlemlemişsiniz gibi... Bir de size şöyle sorsam, ''Siz, düşüncelerinizde Cennet ve Cehennem hayali olmadan, insanlık ve insaniyet adına elinizden gelen her şeyi yapsanız, nereye gideceğinizi sanırsınız?'' Bunu bir sorun kendi kendinize, bakalım cevabı ne olacak! Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Sevgili Muki ; Bir Ateist Adına, Hiçbir Şekilde ''Cennet Vaadleri'' diye birşey Sözkonusu değil ki, Bunlara Kanmak diye Birşey Olabilsin. Bir Ateist Adına , Vaad Edilen Tek ve Kaçınılmaz Netice ; CEHENNEM dir. Bir Ateist için ; Cennet Vaadi Yoktur. CEHENNEM Gerçeği Vardır. Cennet Vaadi Sadece Biz İman Edenler için Vardır. Gerçek Vatanımız da Orasıdır. Anladınız mı..? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Hayal dünyasında yaşamak böyle bir şey işte... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Bakın ben Dinlerin, Tarihte insanlığın bugüne kadarki Toplumsallaşma sürecinde bir basamak olduklarını biliyorum... İlkel Totemlerden, Kan bağlarına, Dini birlikteliğe, Milli Birlikteliğe ve Anayasal Birlikteliğe ulaşan, İleride de Anayasa ve Tabu üzeri bir birlikteliğe ulaşacak olan basamaklardan birisi... Ya da daha farklı bir aşamaya... O yüzden her hangi bir dine mensub değilim, Ancak İslam Tasavvufunun öğretilerini beğeniyorum, ilgileniyorum... Dolayısı ile bugün sizin ya da başkalarının gözünde nasıl bir inanca sahip birisi olarak nitelendiriliyorum bilemem, Ancak ailesi Müslüman olan ve Müslüman olarak yetiştirilmiş birisi olarak hayatımda bana "Din" ve "Müslümanlık" adına öğretilen hiçbir şeyin içeriğinde "Korku" yoktu... Ne "Cehennem korkusu", ne "Allah korkusu", ne "Ölüm korkusu", ne "Ahiret korkusu" ve ne de cart curt korkusu... Bu korkularla yetiştirilmek o kadar korkutucu olmalı ki, Siz hemen aklınızdan şunu düşüneceksinizdir: "Bu korkular yoksa içinde sen hiç Müslüman olmamışsın demek ki!" Oysa ki bu korkuların hiçbirisini yaşamayan babam beş vakit namazdan başını kaldırmaz... Demek istediğim, siz bu korkuya o kadar koşullanmışsınız ki "Korku"nun aslında aşılması gereken bir problem olduğunu görebilmeyi bir kenara bırakın, Bu korkuları yaşamayı bir "Gereklilik" ve hem de "İmanın bir Gerekliliği" olarak benimsemişsiniz... Çünkü size öğretilen bu... İnsanlar iki kültür içersinde yetişir: "Sevgi Kültürü" ya da "Korku Kültürü" İkisi bir arada olamaz, imkansızdır... "Korku Kültürü" ile yetişen insan, korktuğu şeyi sevmek zorundadır... "Sevgi Kültürü" ile yetişen insan sadece sever ve saygı duyar... İşte bana "Cehennem" denildiği vakit o yüzden gülüyorum... Zira "Hayır ve Şerrin Tanrı'dan geldiğine" inanan bu insanlar, Nedendir ki yine Tanrı'nın yarattığı Cehennemden korkmaktadırlar... Bencillikten... Oysa şöyle der Melami: "Değil mi ki cehennemi de sen yarattın? Orada yanmaya da razıyım!" Siz bunu diyebilir misiniz? Tanrı'yı o kadar sevebilir misiniz? Bırakın sevaplarınızı ve günahlarınızı ya da hakedip haketmediğinizi bile boşverin; Sırf o yarattı diye cehennemine razı olabilir misiniz? O yüzden bana kalkıpta yok cehennem korkusuymuş, yok Tanrı sevgisiymiş, yok efendim İslamı anlamamakmış falan bahsetmeyin... Bir arkadaş kalkmıştı bana Yunus Emre'yi anlatmaya çalışıyordu... Kendi anlamış gibi... Lakin siz sadece bakarsınız, Göremezsiniz... O yüzden tasiyemdir, Boşuna Cehennem korkusuymuş falan bahsetmeyin... Alın işte özlediğiniz o bir sayfalık yazılardan birisi daha çıktı size... İyi okumalar... Saygılarımla... Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 Kendimi kandırmaya ihtiyacım yok. Eğer bir ilah olduğuna inansam neden inanmadığımı söyleyeyim ki? Burada dinsizlik yptığım için bana kimse para vermiyor. Bu işten bir çıkarım yok yani. Saygılar. Biz burada dinlilik yaptığımızdan dolayı para alıyormuşuz gibi yazdınız. Sahi siz neden yazıyorsunuz burada, Sen Allahtan bizim beklediğimiz ve umduğumuz sevgiyi ve merhameti beklemediğin, İnanmadığından belli. Öyle ise inananların kafasını bulandırmakla, ne elde ediyorsun, Hiç olmazssa bizler Allahın bizleri affedeceğini umuyoruz, senin böyle bir lüksünde yok, çünkü inandığın bir Allah yok. Size göre her şey kendi kendine oluştu, tıpkı içmekte olduğun bir fincan kahvenin, anında hazır olup önüne gelmesi gibi. saygılar.BrainSlapper' Evren. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Biz burada dinlilik yaptığımızdan dolayı para alıyormuşuz gibi yazdınız.Sahi siz neden yazıyorsunuz burada, Sen Allahtan bizim beklediğimiz ve umduğumuz sevgiyi ve merhameti beklemediğin, İnanmadığından belli. Öyle ise inananların kafasını bulandırmakla, ne elde ediyorsun, Hiç olmazssa bizler Allahın bizleri affedeceğini umuyoruz, senin böyle bir lüksünde yok, çünkü inandığın bir Allah yok. Size göre her şey kendi kendine oluştu, tıpkı içmekte olduğun bir fincan kahvenin, anında hazır olup önüne gelmesi gibi. saygılar.BrainSlapper' Evren. 1. si; Brain Slapper kafaları bulandırmıyor aksine bulanık kafaları aydınlatıyor. Mesela bana çoğu konuda çok yardımları oldu. Ona buradan binlerce teşekkür ederim. 2. si; Sen suçlarını bilyor o suçlarının affedileceğini umuyorsun. Ama Brain Slapper'in veya bizlerin öyle bir suçumuz yokki. Ne suçumuz olabilir? Tek gayemiz insanlığın, toplumun yararına çalışmak. Bizler müsterihiz. Sen neden gocunuyorsun? 3. sü Senin inandığın Allah'ın gerçek Allah olduğunu nereden biliyorsun? Sakın akılları bulandırmak bu olmasın? Zira yüzlerce Allah tasfiri var. Seninkisi düşünce de diğerlerininki atmacamı? "Ben"ci kişilik iyi bir şey değildir. 4. sü; Bunu bile yanlış bilip söylüyorsun. Asıl size göre herşey kendiliğinden oluştu. Bize göre herşeyin oluşması bir önceki oluşuma bağımlıdır. Yoktan var etmek sizin işinizdir. Bir fincan kahfe anında olup gelmez. Milyonlarca hareket ve etkileşimden sonra oluşur bir fincan kahve. Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Bakın ben Dinlerin, Tarihte insanlığın bugüne kadarki Toplumsallaşma sürecinde bir basamak olduklarını biliyorum...İlkel Totemlerden, Kan bağlarına, Dini birlikteliğe, Milli Birlikteliğe ve Anayasal Birlikteliğe ulaşan, İleride de Anayasa ve Tabu üzeri bir birlikteliğe ulaşacak olan basamaklardan birisi... Ya da daha farklı bir aşamaya.../ . . . Saygılarımla... Sevgili Tengeriinboşig ; Farkındamısınız ? Bilmiyorum. Fakat Şu an İçerisinde bulunduğumuz Konunun Başlığı ALLAH TAN KORKMAK MI ALLAH I SEVMEK Mİ..? Sorusunu İrdeler. Ve Sanırım Siz Bu Başlığın Açılısında Yazılanları Hiç Okumamışsınız. Hatta, Konu Girişte Ne Şekilde Özetlenmiş olduğunu Merak Etmemişsiniz. Değil mi..? Biz Sürekli Sevgi ve Muhabbet Üzerinde Durduk. Hiç Bir Şekilde Cehennem Korkusu ile Allah a İman ı Bağdaştırmadık. Hatta HiçBir Korkuya Yer Vermedik. Sadece Ne Söyledik ; Eğer ALLAH Korkusu Var İse ; Bunun Nedeni; Kesinlikle, Azaplar, Felaketler, Musibetler, Ölüm, Kıyamet, Kabir, Cehennem, Değildir. Olamaz. Ne Olabilir ; ALLAH a Karşı İçimizde Var Olan SEVGİ O kadar Büyüktür ki ; Sadece, O'nun SEVGİSİNİ Kaybetmekten KORKARIZ. Şimdi Anladınız mı. Tıpkı Mübarek Pederinizin Günde Beş Vakit Namaz Kıldığı Gibi, Bizler de NAMAZ ımızı, O nun SEVGİ ve MUHABBET i İle Kılarız. Yalnızca O Sevgi yi Kaybetmek Adına Korkarız. Sadece O'nun Sonsuz Rahmetinin Dışında Kalmaktan Endişe Duyarız. ANLADINIZ MI..? ********************* Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Farkındamısınız ? Bilmiyorum. Fakat Şu an İçerisinde bulunduğumuz Konunun Başlığı ALLAH TAN KORKMAK MI ALLAH I SEVMEK Mİ..? Sorusunu İrdeler. Ve Sanırım Siz Bu Başlığın Açılısında Yazılanları Hiç Okumamışsınız. Hatta, Konu Girişte Ne Şekilde Özetlenmiş olduğunu Merak Etmemişsiniz. Değil mi..? Biz Sürekli Sevgi ve Muhabbet Üzerinde Durduk. Hiç Bir Şekilde Cehennem Korkusu ile Allah a İman ı Bağdaştırmadık. Hatta HiçBir Korkuya Yer Vermedik. Sizin "Korku"yu burada konu edinmemiş olmanız, Düşünce yapınızda bu argümanın yeri olmadığı anlamına gelmez... ****** Siz "Korku"ya yer vermediniz bu konuda ama ben olması gerektiğini düşündüm ve yazdım... Yazdığım şeylerde uydurma değildir... Eğer ALLAH Korkusu Var İse ;Bunun Nedeni; Kesinlikle, Azaplar, Felaketler, Musibetler, Ölüm, Kıyamet, Kabir, Cehennem, Değildir. Olamaz. Ne Olabilir ; ALLAH a Karşı İçimizde Var Olan SEVGİ O kadar Büyüktür ki ; Sadece, O'nun SEVGİSİNİ Kaybetmekten KORKARIZ. Aaaa... O zaman demek ki Kur'an-da Cehennem Azabının, Hesap Verme Dehşetinin, Ölüm Anının anlatıldığı ayetlerin sizin için hiç bir önemi yok öyle mi? O zaman gereksiz ayetlerdir diyebilir miyiz o tür korkuları işleyen ayetler için? Bakın hikaye anlatmayın olur mu? Yani "Yok efendim biz sevgimizden dolayı korkuyoruz! bla bla bla..."... Bunlar sadece kılıf... Çünkü Kur'an-ın kendisinde yazıyor "Korkun, Sakının" diye... Eğer siz öyle yapmıyorsanız, Kur'an-ı uygulamıyorsunuzdur... Şimdi Anladınız mı. Tıpkı Mübarek Pederinizin Günde Beş Vakit Namaz Kıldığı Gibi, Bizler de NAMAZ ımızı, O nun SEVGİ ve MUHABBET i İle Kılarız.Yalnızca O Sevgi yi Kaybetmek Adına Korkarız. Sadece O'nun Sonsuz Rahmetinin Dışında Kalmaktan Endişe Duyarız. ANLADINIZ MI..? O Sevgiyi kaybetmemek için ibadetine devam ettiğini düşündüğüm tek insan Yunus'tur, kusura bakmayın... Siz hem Gazzali'nin, Said Nursi'nin peşinden gideceksiniz, Hem de bana Sevgi Muhabbet'ten bahsedeceksiniz... Hayır o değil, düşünce yapılarını bilmesek inanacağız size... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.