Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Size çoooooook uzak bir memlekette;size çoooooooook uzak bir zamanda bir köy varmış.O köyün oldukça dakik işleyen bir bürokrasisi varmış.O köye bir gün İDEALİST diye tanımlanan bir öğretmenh gelmiş.Aydınlıkmış tüm yüreği.Neyse efendim bizim öğretmen bakmış ki köylülünün gidip geleceği bir yol bile yokmuş.E zaten hasat zamanı;öğrencide yok. Almış köylüleri,çıkmış ilgili mercilere...Aman hocam yapmayın;size mi kaldı bu işler...Gel zaman git zaman öğretmenimiz tam bir günah keçisi.Ama ardında o güzelim halk.3-5 yıl gibi kısa bir sürede asfaltlanmış köy yolu da ee bizim köylülere yasak gelmiş.Tabi asfaltlı yolda ne işi var at matın.Öğretmenimize ne mi oldu?Muhtar son anda köylülerden kuratrdı...

Şimdi elimde demokrasi kitabı var!Okuyorum,okuyorum...Ama yanlış yazılmış biliyorum.Demokraside parti diye bişeyler yazıyor.Evet ondan bizde de var.OOO hemde bi sürü.Ama bu partiler farklı düşünenleri aynı noktada buluşturuyormıuş!Aaa ama bizim partiler burada neyi yanlış yapıyor?

TV de alt yazı;IRAK KAN GÖLÜ;BUGÜN Kİ PATLAMALARDA ÇOĞU KADIN VE ÇOÇUKLARDAN 59 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ. Ya ben mi kurtaracam dünyayı.Bayaneeeeeeeeeeee!

Küçük Hasan;elinde peçeteler ile Diyarbakır surlarında ekmek kavgasında.Alnında boncuk boncuk ter!O ne kendisini evde bekleyen 2 küçük kardeşini ne de satacağı selpakları düşünüyor.Aklında sadece nasıl bu sıcağa dyanacağı var!

Ve ilk cinayetim

24 yaşında işledim

Adı savaştı

Küçüçük,mat gözleri vardı;

Ona doğrulan silahımda bebeğimin kokusu...

Ve onun küçük avucunda ölümün soğukluğu;

Korktum;ürperdim

Ama adı savaştı...

Çoçuklar bile biliyor;anneler çok ağlıyor !

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.