Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TURKCE HERO ONLINE 2.CLOSED BETA AÇILIYOR!


atti1

Önerilen İletiler

Değerli Oyunseverler ;

 

Öncelikle Hero Online oyunumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Biliyoruz sizleri biraz beklettik ama tüm ekibimiz sizlere çok daha iyi , sorunsuz bir oyun sunabilmek için gece gündüz çalıştı . Öncelikle bu gecikmeden dolayı sizlerden özür diler 2.Closed Betanın açılış tarihinin 25 Nisan olduğunu sizlere duyurmak isteriz. 2.Closed beta için Clientımız çok yakın bir zamanda sitede yer alacaktır. 2.Closed Beta Clientı Open Betadada geçerli olacaktır bu yüzden yarışmalara , çekilişlere katılmak için client çıkar çıkmaz indirmenizi tavsiye ederiz.

 

25 Nisan'da 2.Closed Beta "MasterMind" yarışması ile açılacaktır. Yarışmaya tüm online oyun severler katılacaktır. Yarışma ile ilgili detayları çok yakın zamanda websitemizde bulabilirsiniz.

 

1.Closed Betada Açılmış olan Account ID ve Şifreleriniz 2.Closed Betadada geçerli olacaktır. Hala kayıt olmadıysanız hemen www.heroturkey.com/register adresinden üye olunuz. Çok yakın bir sürede 2.Closed Beta kayıt işlemleri durdurulacaktır bu yüzden bir an önce yerinizi almanızı tavsiye ederiz. ( 1.Closed betada açılmış karakterleriniz mastermind yarışmasda herkese eşit hak vermek için silinecektir.)

 

2.Closed Betaya kayıt olan ve oynayan oyuncularımız için ileride "İlk Herolarımız" adlı bir bölüm açılacak ve bu bölümde isimleri duyurulacaktır ayrıca 2.Closed betada oynayan tüm oyuncularımız için ileride sürprizlerimiz olacaktır.

 

 

Bize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere tekrar teşekkür eder tüm oyunseverlere iyi oyunlar dileriz.

 

 

2.CLOSED BETADA NE FARKLAR VAR?

 

1. Oyunda Türkçeleştirme yapılan Table tabir ettiğimiz, 140 bin satıra yaklaşan 21 dosya üzerinde çalışma yapılmış, Bir birleriyle çapraz uyumlulukları sağlanmıştır. Bu kadar büyük bir tercümede elbette gözden kaçmış şeyler olabilir ancak %90 hatalar giderilmiştir. Level sınırı olmaksızın 100 lvl'a kadar tüm görevler gözden geçirilimiştir.

2. Oyun içinde skill vuruşlarından, görev içi dosyalara kadar tüm ses dosyaları türkçeleştirilmiş, projesyonel bir stüdyoda, profesyonel seslendirme sanatçıları tarafından seslendirilmiştir.

3. Oyun içinde deneme amaçlı kullanılan eski versiyondan kaynaklı buglar atlanarak, yeni versiyon üzerinde denemeler yapılmış ve bulunan buglar düzeltilmiştir.

4. Oyuna kayıt ve giriş sırasında kullanılacak çapraz sorgulu login sistemi denenmiş, başarı ile uygulandığı tespit edilmiştir.

5. Telekom ile routing hizmeti sağlanması konusunda görüşmeler başlatılmıştır.

6. Geniş Açıklamalı Oyun Kitapçığının tercümeleri yapılmaktadır.

7. Oyun için gerekli Sıkça Sorulan Sorular bölümü düzenlemeleri başlatılmıştır.

8. Destek bölümü için yazılım yerelleştirmeleri sürmektedir.

9. Oyun içi yardımlaşmanın organizasyonu (GAL, GAA ve GA eğitimi) için eğitim notları hazırlanmaya başlanmıştır.

10. Yüksek Güvenlikli Hesap Kontrol Sistemi devreye alınmış, güvenlik denemeleri başlamıştır.

 

 

Türkçe Hero Online’nın tanıtımı

 

Hero online 2005 yılında Netgame tarafından yazılmıştır. Kore’de daha çıkar çıkmaz en populer ilk beş oyun arasına girerek büyük bir başarı elde etti. Bu başarı sadece Kore ile sınırlı kalmadı; bütün uzak doğuda özellikle Çin, Tayvan ve Japonya da oyuncular oyunu büyük bir beğeni ile karşıladılar. Hero Online aynı başarıyı 2006 yılı sonunda Kuzey Amerika da tekrarlandı.

 

Gerçek dünyadaki dövüş sanatlarının bir çoğuna benzer bir şekilde Hero Online’da oyuncular bir dizi çeşitli dövüş stili, silahlar, beceriler, odak noktaları ve yetenek setleri arasından tercih yapma imkanına sahip olacaklardır, ancak, Hero Online’nı bu bağlamda diğerlerinden ayıran oyuncuların bu seçenekleri birbirlerinden bağımsız olarak seçebilmeleridir.

 

Hero Online için söylenebilecek birçok şey vardır; müthiş, dolu dolu, eğlenceli ve heyecanlı! Oyuna derinlik kazandıran bir sürü unsur yer almaktadır. Hero Online’nı oynadığınızda sürekli olarak her bir seviyede oyuna olan ilginizi canlı tutacak yeni yönler ve özellikler bulacaksınız. Oyuncunu gerçekte kendisi için önemli olan ve yapabileceği birçok şey bu oyunda mevcuttur…Evcil hayvan sistemi, beceri sistemi, PvP sistemi, teması ve hareket sistemi Hero Online’na özgüdür.

 

http://www.heroturkey.com

Games Arena

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.