Φ NICLENO Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 http://youtu.be/Fxm0TN5WDQI Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 guzeldı tesekkurler nıcleno Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Izlerken bunu birden ilk daktilo derslerim okul da aklima geldi...nedense hep en arka sirada üc tane eski bulunan daktilo vardi, hep onlardan birisine giderdim...gülerler di hata neden anlamazlar di hic gerci bende anlamazdim fakat beni onlara ceken birsey vardi herzaman. Parmaklarim aralarina kimi zaman ilissede tuslarin, diger daktilolardan bir hayli yavas yazsam da, yine de hosuma gider di...hele satirin sonun da, tink sesi ve el ile yeni satir girisi..sanirim en cok hosuma giden tarafi oydu. Hatirlatiginiz icin tesekkürler Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Izlerken bunu birden ilk daktilo derslerim okul da aklima geldi...nedense hep en arka sirada üc tane eski bulunan daktilo vardi, hep onlardan birisine giderdim...gülerler di hata neden anlamazlar di hic gerci bende anlamazdim fakat beni onlara ceken birsey vardi herzaman. Parmaklarim aralarina kimi zaman ilissede tuslarin, diger daktilolardan bir hayli yavas yazsam da, yine de hosuma gider di...hele satirin sonun da, tink sesi ve el ile yeni satir girisi..sanirim en cok hosuma giden tarafi oydu. Hatirlatiginiz icin tesekkürler // Evet sevgili Birce; bunlar hep nostalji oldu değil mi? Kollu facit hesap makinaları, yazı makinaları, turntable ve longplayler, tilt makinaları (ki onları en modern smilatöre değişmem).Bernard Shaw eskiyi saklamaktan vazgeçin, yeniye uyum sağlayın derken teknolojinin bu kadar çabuk gelişeceğini biliyor muydu dersiniz? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.