Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Izlerken bunu birden ilk daktilo derslerim okul da aklima geldi...nedense hep en arka sirada üc tane eski bulunan daktilo

vardi, hep onlardan birisine giderdim...gülerler di hata neden anlamazlar di hic :) gerci bende anlamazdim fakat beni onlara

ceken birsey vardi herzaman.

Parmaklarim aralarina kimi zaman ilissede tuslarin, diger daktilolardan bir hayli yavas yazsam da, yine de hosuma gider

di...hele satirin sonun da, tink sesi ve el ile yeni satir girisi..sanirim en cok hosuma giden tarafi oydu. Hatirlatiginiz icin

tesekkürler :clover:

Gönderi tarihi:
Izlerken bunu birden ilk daktilo derslerim okul da aklima geldi...nedense hep en arka sirada üc tane eski bulunan daktilo

vardi, hep onlardan birisine giderdim...gülerler di hata neden anlamazlar di hic :) gerci bende anlamazdim fakat beni onlara

ceken birsey vardi herzaman.

Parmaklarim aralarina kimi zaman ilissede tuslarin, diger daktilolardan bir hayli yavas yazsam da, yine de hosuma gider

di...hele satirin sonun da, tink sesi ve el ile yeni satir girisi..sanirim en cok hosuma giden tarafi oydu. Hatirlatiginiz icin

tesekkürler :clover:

//

Evet sevgili Birce; bunlar hep nostalji oldu değil mi? Kollu facit hesap makinaları, yazı makinaları, turntable ve longplayler, tilt makinaları (ki onları en modern smilatöre değişmem).Bernard Shaw eskiyi saklamaktan vazgeçin, yeniye uyum sağlayın derken teknolojinin bu kadar çabuk gelişeceğini biliyor muydu dersiniz?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.