Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 artık savunacağım diye ne söyleyeceğinizi şaşırıyorsunuz gibi geliyor bana... ilk önce ben neden bahsettiğini inşallahh yanlış anlamışımdır.Çünkü tamamen korkutucu bir tez o zaman 3 de az oluyor buna göre.Ama diyorum ya kesin ben yanlış anlamışımdır bu yazılanı. o zaman bakalım bir geriye iyi değerlendirilebilmiş eldeki nüfus ...Hayır.Açıklama yapmaya gerek bile yok. ayrıca bilimsel olarak açıklamışsınız 2,1 bile yetmiyor 3 lazım başbakanın zaten bilimsel olmayan hiçbir sözü yok.Haydi herkes çocuk yapsın değilmiş zaten sorun, eğer nüfus isteniyorsa (KİM İSTİYORSA acaba) önerilen sayı bu imiş. Hadi hayırlısı NOT:ama sonra cinnet geçirip önce çocuklara sonra kendi kafamıza sıkmak yok... Öncelikle nüfus politikası da değişkendir farklı fikri düzlemlere göre; siz burada aynı fikirde olmayabilirsiniz ve hatta belki ben de değilimdir önemli olan bu değil yani... 2.1 sayısı yanlışsa düzeltilmesi benim öğrenmem açısından da iyi olur... Başta değindiğiniz mesele de gayet açık; benim buralarda etnik ayrımcılığa nasıl karşı olduğumu bizzat farklı etnik kimlikte olduğumuz arkadaşlar da anlatabilir sizlere ama yaşanan gerçekliğe "olmadı" da diyemem... Türkiye'de o kadar yokuluk içinde birçok çocukla yaşayan o kadar çok insan mevcut ki siz "yapmayın" deseniz de varoşlar çocukla doluyor zaten; yeni nesil problemi olan ülkelerde de gelişmişliğe göre farklılık gösterse de yoksulluk mevcuttur, psikolojik ve sosyolojik problemler mevcuttur... Özetle; ortada bir gerçeklik var, ona yaklaşımımız farklı da olsa bu gerçekliği orasından burasından budamadan ele alabilelim... Mevcut iktidar "çocuk yapmaya zorlayan" bir hukuki düzenlemeyle çıkmıyor ki sayın Başbakanımız açıkça nüfus artışının önlenmesine karşı olduğunu belirtiyor; biz de her işlerinde her şeyiyle haklılar demiyoruz, bizim de eleştirilerimiz mevcuttur zahmet edip blogumuzdan bulursunuz!!! Alıntı
Φ omurhan Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 Bu üC cocuk olayini bence avrupadaki Türklere söylüyor kaleyi icten fet etmek icin..daha mantiklisi olamaz Türkiyemin sartlari malum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.