Φ NICLENO Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Birbirine karıştırılmayıp doğru sıralansaydı dizi şöyle olacaktı: K B İ Y A B T A Y O K B Karıştırılmış halini yazabilir misiniz bu dizinin. İpucu karşınızda duruyor. Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Bahsettiğim ipucu bazan görüntülenmiyor.Sağ üstte seçeneklerden değiştire tıklarsanız görürsünüz. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Reklamlarla ilgili birşeyse,aynı reklamın kalmama olasılığı var arkadaşım.. Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Reklamlarla ilgili birşeyse,aynı reklamın kalmama olasılığı var arkadaşım.. Evet , bunu zamanında farkedemedim.Genellikle görüntüleniyor.Şu anda karşımda.Ama ben yine de soruyu şu şekilde değiştiriyorum.Bu dizi neyi anlatıyor? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Birbirine karıştırılmayıp doğru sıralansaydı dizi şöyle olacaktı:K B İ Y A B T A Y O K B Karıştırılmış halini yazabilir misiniz bu dizinin. İpucu karşınızda duruyor. Bir kişinin doğum gününü öğrenince hangi burçtan olduğunu bulmak için bu diziyi ezberlemiştim yıllar önce. Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Bir kişinin doğum gününü öğrenince hangi burçtan olduğunu bulmak için bu diziyi ezberlemiştim yıllar önce. Evet.O zaman sanırım zaman zaman sayfanuın üstünde görüntülenen burç ikıonlarının bu sıraya uymadığını da fark etmişsinizdir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.