Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 17 yıl Birbirine karıştırılmayıp doğru sıralansaydı dizi şöyle olacaktı: K B İ Y A B T A Y O K B Karıştırılmış halini yazabilir misiniz bu dizinin. İpucu karşınızda duruyor.
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 17 yıl Yazar Bahsettiğim ipucu bazan görüntülenmiyor.Sağ üstte seçeneklerden değiştire tıklarsanız görürsünüz.
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 17 yıl Reklamlarla ilgili birşeyse,aynı reklamın kalmama olasılığı var arkadaşım..
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 17 yıl Yazar Reklamlarla ilgili birşeyse,aynı reklamın kalmama olasılığı var arkadaşım.. Evet , bunu zamanında farkedemedim.Genellikle görüntüleniyor.Şu anda karşımda.Ama ben yine de soruyu şu şekilde değiştiriyorum.Bu dizi neyi anlatıyor?
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 17 yıl Birbirine karıştırılmayıp doğru sıralansaydı dizi şöyle olacaktı:K B İ Y A B T A Y O K B Karıştırılmış halini yazabilir misiniz bu dizinin. İpucu karşınızda duruyor. Bir kişinin doğum gününü öğrenince hangi burçtan olduğunu bulmak için bu diziyi ezberlemiştim yıllar önce.
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 17 yıl Yazar Bir kişinin doğum gününü öğrenince hangi burçtan olduğunu bulmak için bu diziyi ezberlemiştim yıllar önce. Evet.O zaman sanırım zaman zaman sayfanuın üstünde görüntülenen burç ikıonlarının bu sıraya uymadığını da fark etmişsinizdir.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.