Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ya ne yapacagımı bılmıyorum.sımdı burda benı yonlendırecek bır ıp ucu fılan yok. yanı sorunun hıkaye kısmı derler ya orası yok.

nıcleno kardesım yınede tesekkurler hazırladıgın ıcın :)

Gönderi tarihi:

Bursercan;

Ben açıklamaya çalışayım mantığını: Arkadaşımız harflerle sayıları yazmış..Sayılara da 5(beş) ile başlamış ve ardı sıra takip etmiş..beş,altı,yedi vs..Ama bunu yaparken,önceden kullanılmış herfleri tekrar kullanmamış..Bu ipucunu yakaladıktan sonra,mevcut harflerle hangi sayıya kadar ulaşılabildiğini buluyorsun..Bu sayı onüç..Ardından gelen sayıyı,yani ondört'ü yazabilmen için eksik tek harf ''Ö'' olduğu için cevap ta ''Ö'' oluyor..;)

Sevgiler..

Gönderi tarihi:
Dıoğru cevap ''ö'' ve Trausmus dostumuz izah etmiş mantığını.M ye nasıl ulaştığınızı merak ettim doğrusu. :)

yazdıktan hemen sonranben de farkettim doğru cevabın Ö olduğunu.

M yirminin M siydi ama önce ondört vardı, atlamışım, bağışlayın...

Gönderi tarihi:
Bursercan;

Ben açıklamaya çalışayım mantığını: Arkadaşımız harflerle sayıları yazmış..Sayılara da 5(beş) ile başlamış ve ardı sıra takip etmiş..beş,altı,yedi vs..Ama bunu yaparken,önceden kullanılmış herfleri tekrar kullanmamış..Bu ipucunu yakaladıktan sonra,mevcut harflerle hangi sayıya kadar ulaşılabildiğini buluyorsun..Bu sayı onüç..Ardından gelen sayıyı,yani ondört'ü yazabilmen için eksik tek harf ''Ö'' olduğu için cevap ta ''Ö'' oluyor..;)

Sevgiler..

yaw ben bu soruyu çözmüştüm ama 4 tane harf bulacam diye gobeğim çatladı kentirilyona kadar gittim sonrakileri bilmeyince bırakmıştım(dörderli yazmış ya o bakımdan)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.