Φ NICLENO Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Burayı biraz canlandırmak lazım.Kolay bir soru hazırladım hareket olsun diye. B E Ş A L T I Y D İ S K Z D O U N R Ü Ç ? Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Ö.. Kesinlikle doğru cevap.Tebrikler. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2008 Teşekkürler.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2008 ya ne yapacagımı bılmıyorum.sımdı burda benı yonlendırecek bır ıp ucu fılan yok. yanı sorunun hıkaye kısmı derler ya orası yok. nıcleno kardesım yınede tesekkurler hazırladıgın ıcın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Bursercan; Ben açıklamaya çalışayım mantığını: Arkadaşımız harflerle sayıları yazmış..Sayılara da 5(beş) ile başlamış ve ardı sıra takip etmiş..beş,altı,yedi vs..Ama bunu yaparken,önceden kullanılmış herfleri tekrar kullanmamış..Bu ipucunu yakaladıktan sonra,mevcut harflerle hangi sayıya kadar ulaşılabildiğini buluyorsun..Bu sayı onüç..Ardından gelen sayıyı,yani ondört'ü yazabilmen için eksik tek harf ''Ö'' olduğu için cevap ta ''Ö'' oluyor.. Sevgiler.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 tesekkur ederım kardesım taurusmutıs acıklama ıcın. sımdı anladım mantıgını kolaymıs gercekten de Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Rica ederim.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Burayı biraz canlandırmak lazım.Kolay bir soru hazırladım hareket olsun diye.B E Ş A L T I Y D İ S K Z D O U N R Ü Ç ? Ben M olarak düşündüm??? Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 Ben M olarak düşündüm??? Dıoğru cevap ''ö'' ve Trausmus dostumuz izah etmiş mantığını.M ye nasıl ulaştığınızı merak ettim doğrusu. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Dıoğru cevap ''ö'' ve Trausmus dostumuz izah etmiş mantığını.M ye nasıl ulaştığınızı merak ettim doğrusu. yazdıktan hemen sonranben de farkettim doğru cevabın Ö olduğunu. M yirminin M siydi ama önce ondört vardı, atlamışım, bağışlayın... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Bursercan; Ben açıklamaya çalışayım mantığını: Arkadaşımız harflerle sayıları yazmış..Sayılara da 5(beş) ile başlamış ve ardı sıra takip etmiş..beş,altı,yedi vs..Ama bunu yaparken,önceden kullanılmış herfleri tekrar kullanmamış..Bu ipucunu yakaladıktan sonra,mevcut harflerle hangi sayıya kadar ulaşılabildiğini buluyorsun..Bu sayı onüç..Ardından gelen sayıyı,yani ondört'ü yazabilmen için eksik tek harf ''Ö'' olduğu için cevap ta ''Ö'' oluyor.. Sevgiler.. yaw ben bu soruyu çözmüştüm ama 4 tane harf bulacam diye gobeğim çatladı kentirilyona kadar gittim sonrakileri bilmeyince bırakmıştım(dörderli yazmış ya o bakımdan) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.