Φ HardnHeavy Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Evet o yılları yaşayamamanın üzüntüsü içinde her yönüyle araşttırıyorum.O yıllara ait fotoğraflar ve nerdeyse o yıllarda yaşıyorum.Dünya hergeçen gün ileriye giderken ben o günlere dönmek için can atıyorum.Neden mi?Çünkü Motley Cruedan Skıd Rowa Posiondan Whitesnake kadar herşey var o dönemde ve forumlarda görüyorum yha Korn baba müzik yapıo bu ******** dendiğini görünce gerçekten üzülüyorum.Nu Metal die bişey var yha çıplak müzik ve bence ********* yeni nesil işte bilmiyo 80leri vokalleri ve gitarlarıyla 80s hair band gerçekten dinlemelisiniz..Evet sizce en karizmatik Hair Metal grubu nedir ? Alıntı
Φ sdei Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 quireboys, la guns..İki grubun ortak özelliği guns n roses benzeri olmaları, zaten quireboys guns n roses alt grubu olarak cıkmıs bir zamanlar=) Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 quireboys grubunu Hard'n Heavy karışık albümlerinden hatırlıyorum sanırım. Çok sevmiştim. Alıntı
Φ sdei Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 bende çok sevmiştim ama 1992 albumlerinden sonra dinlemedim pek fazla.. Alıntı
Φ YARASA Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Deep Purple'ı oradan tanımıştım Heey gidi günler hey... Bir de "carry me away" parçası vardı. Grubun adını hatırlamadım concrete blonde du sanırım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.