Φ hml Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Arkadaşlar bu hero online türkçe olmuş diyorlar ben closed betada oynayamadım ama oynayan arkadaşlarım çok güzel olduğunu söylüyorlar. 2.Closed beta 11 nisanda açılacak diyorlar ben şimdiden kayıt oldum inşallah kabul edilirim sitesi www.heroturkey.com ama bende problem çıkıyor bazen girmiyor başka sitesi yok değilmi ? Başka site adreslerini bilen varsa yazabilirlermi? Oyunda türk gmler varmış komple türkçe olmuş kaçırmak istemiyorum.
Φ hml Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Arkadaşlar 11 Nisanda Hero Online Türkçe’nin 2.closed betası açılacakmış , 12 nisandada çok büyük bir savaş olacakmış . bende mutlaka katılmam lazım. daha ayrımtılı bilgisi olan var mı?
Φ atti1 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 örendigimiz iyi oldu . ben 1. close beta da oynadım ve süper . türkçe olması daha da süper bıkmıştım ingilizce quest lerden. 2.close beta ya yazılacağım. herkerse de tavsiye ederim . saygılar
Φ atti1 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2008 "Selam Oyunseverler ; Hero Online Türkçeden gelen haberlere göre oyunun seslendirme dosyalari Türkçe olmus , oyundaki hatalar düzeltilmis ve 2.closed beta çok yakin zamanda açilacakmis. 2 Closed betada çok özel yarismalar düzenlenecek ve 2.closed betada oynayan oyuncular çok büyük avantajlar yakalayacakmis. Hero Online tamamen Türkçe ve oyunda Türk GM'ler var. 2.Closed beta kayitlari baslamis simdiden herkes üye olsun" baska haberleri olan varsa lutfen paylassin.
Önerilen İletiler