Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

yaa arkadaşlar sony vaiom var format attım driverlarını yükledim ama fn tuşu çalışmıyor.....

bende cinevizyon kullanmam gerekiyor nasıl görüntü aktarırım......acilllllllen heeelllpppppp

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

selam dostum benimde sony vaio var aynı sorun bendede var sen bulabildinmi nasıl çalıştığını??

kardeş cevabını [email protected] adresine mail olarak atarsan sevinirim

Gönderi tarihi:

işte ben buyum!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sony vaiosu olupta fn tuşunu çalıştıramayanlara DUYURULUR BEN ÇÖZDÜM OLAYI yapmanız gereken sony sitesinden 16 MB lık driveri indirip kurmak ve bilgisayarı yeniden başlatmakkk OLAY TAMAMEN ÇÖZÜLÜYOR

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Arkadaşım meraba...Form sitelerini araştırırken yazını gördüm.benimde fn tuşu ile problemim var.Şu 16 mb lık driveri bulduğun adresi tam olarak yazarsan memnun olurum.birkaç defa driverleri yeniden kurdum hatta format atıp yeniden kurdum yine olmadı.. yardımcı olursanız sevinirim.

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Arkadaşlar meraba.Benimde fn tuşu formattan sonra çalışmıyor.Şu 16 mb lık driveri bulduğunuz adresi yazarsanız sevinirim.Birde driver ın adını... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar ben çözümü buldum.www.vaio-link.com sitesine girin.Modelinizi seçin.Windows Xp kullananlar Xp yi seçip tüm utiliy leri indirsin.Setuplarını yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden kapatıp açsın.Ama önce sony utilities i setuplayın.

Gönderi tarihi:

arkadaşlar yapamıyorsanız bana cihazın modelini verin ben buradan indirip cd ye cekeyim size kargo ile göndereyim.. korkmayın ücret almam kargo ücretini ödemeniz yeterli herşey para değil maksat işniz görülsün sorunlarınız çözülsün... bana ulaşabileceğiniz e mail adresim!

[email protected]

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.