Φ wherthus Gönderi tarihi: 19 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2005 1. Star-Spangled Banner 2. Declaration Day 3. When the Eagle Cries 4. The Reckoning 5. Greenface 6. Attila 7. Red Baron/Blue Max 8. Hollow Man 9. Valley Forge 10. Waterloo 11. When the Eagle Cries (Unplugged) 12. The Devil To Pay 13. Hold At All Costs 14. High Water Mark Alıntı
Φ doma Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 hmm bu album bence sacmalık neymıs amerıkanlar ırakta kahramanlık yapmıslar fln fılan ... Alıntı
Φ sibel1 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Mükemmel ses,inanılmaz sahne duruşu......matthev barlow'un ayrılmasından sonra ne durumdalar bilmiyorum doğrusu...Ben hala bilgisayarıma indirdiğim eski konser görüntülerini izliyor,matthew'nun vokal yaptığı şarkılarını dinliyorum...tabiiii ki söz yazarları ve gitaristleri jon schaffer'i de yabana atmamalıyız, yüz parçadan ayrılır onunkiler..ahhh bir gelselerdi türkiye'ye.............. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.