Φ NICLENO Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Bu soru bu sabah aklıma geldi.(Değerli meslekdaşım Taurismitis'i muaf tutuyorum.) Koro konserini bitirmişti. Bas,bariton,tenor, alto, soprano solist ve koristler eğilip halkı selamlıyorlardı ama mezzo devam ediyordu. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 İtalyanca karşılığı ''Yarı,yarım'' olmakla beraber,işin içine müzik girdiğinde mezzo kadın ses aralıklarını ifade etmede kullanılır genelde..(Mezzosoprano gibi..)..Buradanda kadını temsil ettiğini varsayarak,konser bitmiş,tüm enstürumanlar susmuşken,hala kadınların sesinin geldiğini anlatmaya çalışıyor sanırım.. Alıntı
Φ süper laydy Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Taurusmutis cevabın doğru, çünkü aynı soruyu takvimde görmüştüm. Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Ben unutmuştum bu soruyu sorduğumu. Hotbird 13E uydusundan 12243 frekans, yatay polarizasyon ve 27500 sembol hızıyla yayın yapan ve hanidiyse 24 saat izlediğim klasik müzik kanalının adıdır bulmacada bahsi geçen MEZZO. Sevgili Super laydy , bo soruyu başka hiç bir yerde görmüş olamazsınız . Zira ben ürettim ve sadece buraya yazdım. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Bu da aklıma gelmişti ama herkeste Digitürk olmayacağını düşünerek yazmamıştım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.