Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 17 yıl Bu soru bu sabah aklıma geldi.(Değerli meslekdaşım Taurismitis'i muaf tutuyorum.) Koro konserini bitirmişti. Bas,bariton,tenor, alto, soprano solist ve koristler eğilip halkı selamlıyorlardı ama mezzo devam ediyordu.
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 17 yıl İtalyanca karşılığı ''Yarı,yarım'' olmakla beraber,işin içine müzik girdiğinde mezzo kadın ses aralıklarını ifade etmede kullanılır genelde..(Mezzosoprano gibi..)..Buradanda kadını temsil ettiğini varsayarak,konser bitmiş,tüm enstürumanlar susmuşken,hala kadınların sesinin geldiğini anlatmaya çalışıyor sanırım..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 16 yıl Taurusmutis cevabın doğru, çünkü aynı soruyu takvimde görmüştüm.
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 16 yıl Yazar Ben unutmuştum bu soruyu sorduğumu. Hotbird 13E uydusundan 12243 frekans, yatay polarizasyon ve 27500 sembol hızıyla yayın yapan ve hanidiyse 24 saat izlediğim klasik müzik kanalının adıdır bulmacada bahsi geçen MEZZO. Sevgili Super laydy , bo soruyu başka hiç bir yerde görmüş olamazsınız . Zira ben ürettim ve sadece buraya yazdım.
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 16 yıl Bu da aklıma gelmişti ama herkeste Digitürk olmayacağını düşünerek yazmamıştım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.