Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 walla ben ufakken efendim, "feney feney" diye fütursuzca ve gayri ihtiyarı şuursuzca bağırıyormuşum. yazık bana değil mi? bir hayır sever, bir ulu insan, yüce varlık, gönüller padişahı çıkmış ve beni bir tadelle ile doğru yola, CİMBOM umun sarı kırmızı sevgi yoluna, bilinçaltımdaki o gizli hazineye ulaşmamı sağlamış. işte benim de aklın yolunu bulma hikayem budur arkadaşlar. kah güldük kah eğlendik, lakin.....(fade out) Alıntı
Φ SuMMeRFB Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Bırakın bu bos ıslerı her zaman her yerde en buyuk fenerbahce Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Peki niye Beşiktaş'ımız kadıköye gelince hep fener mini mini birler tembel ikiler oluyor??? Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 galatasaraylıyım çünkü tutulacak başka takımyok galatasaraylıyım çünkü 100 yıldır yüzümüz onunla gülüyor.Galatasaraylıyım çünkü milli takımı en çok oyuncu yolladığı zamanlarda dünya 3. olduk şimdi çok oyuncu yollayanlar sayesinde milli takımın ne halde olduğunu görüyoruz.Galatasaraylıyım çünkü en çok kupa bizde hatta tesadüf denilenler bile.Galatasaraylıyım febeye karşı en fazla ve en farklı galibiyetleri biz aldık.Aksini idda eden varsa skorları ve tarihleri ile yazabilirim.ve ellerini yaladı 6 gol yedi diyen arkadaşım bu resimde senin için Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 galatasaraylıyım çünkü tutulacak başka takımyok galatasaraylıyım çünkü 100 yıldır yüzümüz onunla gülüyor.Galatasaraylıyım çünkü milli takımı en çok oyuncu yolladığı zamanlarda dünya 3. olduk şimdi çok oyuncu yollayanlar sayesinde milli takımın ne halde olduğunu görüyoruz.Galatasaraylıyım çünkü en çok kupa bizde hatta tesadüf denilenler bile.Galatasaraylıyım febeye karşı en fazla ve en farklı galibiyetleri biz aldık.Aksini idda eden varsa skorları ve tarihleri ile yazabilirim.ve ellerini yaladı 6 gol yedi diyen arkadaşım bu resimde senin için [ vah canıım 7-0 ın resmi bir maç olmadıgını bilmiyor ama üzülme bilemmek deil öğrenmemek ayıp öğrenirsin tabi biras araştırırsan Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Kardeşim senin futbolcuların bu maçta 11 kişi oynamış mı bizde 7 kişi oynayıp 7 gol atmışmıyız resmi veya değil ne farkedecek üstelik hadi bu maçı oynanmadı say farklı galibiyet sayısı eşit olacak ve bizim size -bu galibiyetler için söylüyorum -attığımız gol sayısı sizin bize atmış olduklarınızdan daha fazla ne olacak.Bizim geriye baktığımızda övünecek çok şeyimiz sizin ise sadece 6-0 nız var .Var mı daha ötesi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Kardeşim senin futbolcuların bu maçta 11 kişi oynamış mı bizde 7 kişi oynayıp 7 gol atmışmıyız resmi veya değil ne farkedecek üstelik hadi bu maçı oynanmadı say farklı galibiyet sayısı eşit olacak ve bizim size -bu galibiyetler için söylüyorum -attığımız gol sayısı sizin bize atmış olduklarınızdan daha fazla ne olacak.Bizim geriye baktığımızda övünecek çok şeyimiz sizin ise sadece 6-0 nız var .Var mı daha ötesi daha ötesi Alex De Souza canem senle bugün polemiğe girmek istemiyorum Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 o Allah'ın keli bi baltaya sap olaydı Real Chelsea Barça kaptırır mıydı fenev gibi klübe? CİMBOM lu olmamdaki en büyük etken fenev gibi bi takımın var olmasıdır... (büyük(!) başkana da gönderme olsun) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 o Allah'ın keli bi baltaya sap olaydı Real Chelsea Barça kaptırır mıydı fenev gibi klübe? CİMBOM lu olmamdaki en büyük etken fenev gibi bi takımın var olmasıdır... (büyük(!) başkana da gönderme olsun) ahaha Fatih Altaylı "kandırmayın fenerbahçelileri alex malex gelmez.Onu dünya devleri istyor" uzanamadıgınız ciğere mungar demiceksiniz... siz önce futbolcuların karılarını ikna edin ahah muahha her şey tamam bitek işte şu hatunlar istemiyor... yav valla üzlüyom bu halinize her sene piresler figolar geliyor ama en son süperstar iliç geliyor Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 valla ben doğuştan galatsarylıyım..ve öylede ölücem... İŞTE BUNU İÇİN AŞK AŞK AŞK ve ŞAMPİYONLUĞUNUN BİR ANLAMI OLDUĞU İÇİN Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Başka tutulacak takım olmadıgı için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.