Φ NaCi_1 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 valla ben doğuştan galatsarylıyım..ve öylede ölücem... Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sanırım benım aıleden gelen bısey olsa gerek..gs lı nasıl oldum bılmıyom ama sanırım metın oktay bunda cok onemlı bı rol oynadı.... Alıntı
Φ NaCi_1 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 galatasaray şampiyonlar ligine bi dönüş yapabilse neler yapıcak nelerde ??şansı bi yaver gitmiyokii...umarım gelecek sezon şampiyonlar liginde bizi temsil ederde tür milleti de tekrar bi kupa heycanına girer.. Alıntı
Φ efendy Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 ya birader yapmışsınız bi hata boşverin etkiyi neticeyi yol yakın ken dönün gs uefa giderse siz şükredin Alıntı
Φ NaCi_1 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 haklısın uefaya gitsek kafi:) Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 eger ısmın nacıyse adaşız ama sana yakıstırmadım bu sozlerı yahu...efendı sen de efendı ol ... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 napcaz bu parasızlıkla ya Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 fenerbahce taraftartarları olarak ziraat bankası mecidiyeköy şubesinde açtıgımız hesaba yardımlarınızı beklıyoruz...sloganımız ''galatasaraya bir yardım eli de sen uzat''...ayrıca kurbanlarınızı da bu sene galatasaray spor kulübüne bagıslamanızı rica ediyoruz... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 fenerbahce taraftartarları olarak ziraat bankası mecidiyeköy şubesinde açtıgımız hesaba yardımlarınızı beklıyoruz...sloganımız ''galatasaraya bir yardım eli de sen uzat''...ayrıca kurbanlarınızı da bu sene galatasaray spor kulübüne bagıslamanızı rica ediyoruz... günahımı vermem... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 amann isteyen yok ki.biz aç ölürüz ama sizden 5kuruş almayız Alıntı
Φ NaCi_1 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ya bu fenerliler ne kadar havalı oluyo kardeşim yaa adamlarda iyiki para ...para varda ne oluyo sankii şampiyonlar liginde uefada bişey mi yapabiliyolar tövbe allahım tövbe:)adamı sinir eder bunlarr...bide galatasaraya laf atarlar sizdeki para bizde olucak uefa şampiuonlar ligi türkiye süper lig ulan kupa bırakmayız be be kupaaa...ama siz lig şaöpiyonu olun durun ne oluyosaa allahım yaa anlayan anlamıştır... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Galatasaray dirilmeden Türk futbolu dirilemeyecek... Fenerbahçe parasını sayarken Türk futbolu uçuruma sürükleniyor... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 ya bu fenerliler ne kadar havalı oluyo kardeşim yaa adamlarda iyiki para ...para varda ne oluyo sankii şampiyonlar liginde uefada bişey mi yapabiliyolar tövbe allahım tövbe:)adamı sinir eder bunlarr...bide galatasaraya laf atarlar sizdeki para bizde olucak uefa şampiuonlar ligi türkiye süper lig ulan kupa bırakmayız be be kupaaa...ama siz lig şaöpiyonu olun durun ne oluyosaa allahım yaa anlayan anlamıştır... ya burayıda fb-gs tartışması topiği yapmak istemiyorum ama yine başlatıyorsunuz... türkiyede her sene şamp. olmak gerekiyor bi dahaki sene şamp. ligine katılabilmek için.Ayrıca her sene bizim şampion olmamaızdan o kadar rahatsız oluyorsunuz ki yine de bi kulpuna getirip çamur atmayı başarabiliyorusunuz... Alıntı
Φ BALON Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 FENERLİLERE ALERJİM VARRRRRRRRRRRRR... BENCE GALATASARAY 1 NUMARA. DÜNYANIN EN GICIK TAKIMI FENER BİDE KENDİLERİNİ DÜNYANIN HAKİMİ SANIYORLAR.SANKİ PADİŞAH TORUNULAR.FENERLİLER AYRICA ÇOK HAVALI.SÜLÜK GİBİ İNSANA YAPIŞIYORLAR.YALAKALAR. ZATEN KALECİLERİ RÜŞTÜNÜN BATIL BİR İNANCI VAR MAÇA GİRMEDEN ÖNCE O ELDÜVENLERİNİ YALAMIYOMU IIIIIY.NEYMİŞ GÜYA UĞUR GETİRECEKMİŞ.GOL YEMEYECEKMİŞ.FENERLİLERİN FUTBOL ANLAYISI BU İŞTE KARI GİBİ ANCA KIVIRTIRLAR.ZATEN BU FUTBOL OYNAMA TARZLARINADA YANSIMIŞ. SAHANIN İÇİNDE SANKİ KIVIRTIRMIŞ GİBİ YÜRÜYORLAR TABİ İNSANIN MORELİNİ BOZUYORLAR ADAMI BİR GÜZEL SİNİR EDİYORLAR.SONRA KENDİLERİNİ Bİ ŞEY ZANNEDİYORLAR.İNŞALLAH FENERLİLER YARIN AKŞAMKİ MAÇLARINDA YENİLİRLER.GOLLERİ ARDI ARALIKSIZ FENERE ATARLAR İNŞALLAH. NEYSE ONLAR KIVIRTMAYA DEVAM ETSİNLER.NASIL OLSA BİR GÜN HAVALARI SÖNECEK. GALATA GALATA GALATA HOLEY LALALALA OOOOO CİMBOMBOM Alıntı
Φ NaCi_1 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 FENERLİLERE ALERJİM VARRRRRRRRRRRRR... BENCE GALATASARAY 1 NUMARA. DÜNYANIN EN GICIK TAKIMI FENER BİDE KENDİLERİNİ DÜNYANIN HAKİMİ SANIYORLAR.SANKİ PADİŞAH TORUNULAR.FENERLİLER AYRICA ÇOK HAVALI.SÜLÜK GİBİ İNSANA YAPIŞIYORLAR.YALAKALAR. ZATEN KALECİLERİ RÜŞTÜNÜN BATIL BİR İNANCI VAR MAÇA GİRMEDEN ÖNCE O ELDÜVENLERİNİ YALAMIYOMU IIIIIY.NEYMİŞ GÜYA UĞUR GETİRECEKMİŞ.GOL YEMEYECEKMİŞ.FENERLİLERİN FUTBOL ANLAYISI BU İŞTE KARI GİBİ ANCA KIVIRTIRLAR.ZATEN BU FUTBOL OYNAMA TARZLARINADA YANSIMIŞ. SAHANIN İÇİNDE SANKİ KIVIRTIRMIŞ GİBİ YÜRÜYORLAR TABİ İNSANIN MORELİNİ BOZUYORLAR ADAMI BİR GÜZEL SİNİR EDİYORLAR.SONRA KENDİLERİNİ Bİ ŞEY ZANNEDİYORLAR.İNŞALLAH FENERLİLER YARIN AKŞAMKİ MAÇLARINDA YENİLİRLER.GOLLERİ ARDI ARALIKSIZ FENERE ATARLAR İNŞALLAH. NEYSE ONLAR KIVIRTMAYA DEVAM ETSİNLER.NASIL OLSA BİR GÜN HAVALARI SÖNECEK. GALATA GALATA GALATA HOLEY LALALALA OOOOO CİMBOMBOM ELDİVENLERİ YALIYO 6 GOL YİYO...YALAMASA NE OLUCAK ALLAH BİLİR:D Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 FENERLİLERE ALERJİM VARRRRRRRRRRRRR... BENCE GALATASARAY 1 NUMARA. DÜNYANIN EN GICIK TAKIMI FENER BİDE KENDİLERİNİ DÜNYANIN HAKİMİ SANIYORLAR.SANKİ PADİŞAH TORUNULAR.FENERLİLER AYRICA ÇOK HAVALI.SÜLÜK GİBİ İNSANA YAPIŞIYORLAR.YALAKALAR. ZATEN KALECİLERİ RÜŞTÜNÜN BATIL BİR İNANCI VAR MAÇA GİRMEDEN ÖNCE O ELDÜVENLERİNİ YALAMIYOMU IIIIIY.NEYMİŞ GÜYA UĞUR GETİRECEKMİŞ.GOL YEMEYECEKMİŞ.FENERLİLERİN FUTBOL ANLAYISI BU İŞTE KARI GİBİ ANCA KIVIRTIRLAR.ZATEN BU FUTBOL OYNAMA TARZLARINADA YANSIMIŞ. SAHANIN İÇİNDE SANKİ KIVIRTIRMIŞ GİBİ YÜRÜYORLAR TABİ İNSANIN MORELİNİ BOZUYORLAR ADAMI BİR GÜZEL SİNİR EDİYORLAR.SONRA KENDİLERİNİ Bİ ŞEY ZANNEDİYORLAR.İNŞALLAH FENERLİLER YARIN AKŞAMKİ MAÇLARINDA YENİLİRLER.GOLLERİ ARDI ARALIKSIZ FENERE ATARLAR İNŞALLAH. NEYSE ONLAR KIVIRTMAYA DEVAM ETSİNLER.NASIL OLSA BİR GÜN HAVALARI SÖNECEK. GALATA GALATA GALATA HOLEY LALALALA OOOOO CİMBOMBOM biz kıvırtmıyoruz ama sahada samba yapmak kıvırtmaksa o zaman tamam.Bak kendi ağzınla söylemişsin futbol tarzımızda bu.Yane sizde olmayan ok?? Ayrıca bizim kalecmiz volkan hatırlatmak istiyorum.Tabi futbolu takip ediyomusun orasını bilemem... ELDİVENLERİ YALIYO 6 GOL YİYO...YALAMASA NE OLUCAK ALLAH BİLİR:D 6 tane attıgımızda da rüştü kaledeydi.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Golgi tahriklere gelme, takma sen boşver! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Golgi tahriklere gelme, takma sen boşver! ne bilem ya.. işte herkes kendi takımını eleştirsin kimse kimseye laf atmasın ne güzel olcek ama işte... aziz işte bak sende gs lisin onlarda ama fark belli oluyo.... neyse seni dinleyeyim takmıyom Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 o zaman gelıp her yerde yazma ..onbce kasınıyon sonra lafları yıyınce yıne yazmaya baslıyon.. Alıntı
Φ BALON Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 banane kardeşem ben eleştiri yapıyorum işinize bakın siz.ALLAH ALLAH.NEYSE BENİM FENERLİLERE HALA ALERJİM VAR ALARJİM VAAAAAAAAAAAAAR.BEN İŞİME BAKAYIM ŞİMDİ SİZLE UĞRAŞMAYAYIM YANİ. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 o zaman gelıp her yerde yazma ..onbce kasınıyon sonra lafları yıyınce yıne yazmaya baslıyon.. siz fb ye laf atınca bana da cevap hakkı dogar... ok?? Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 fb nın avukatımısın ..cok ıstıyosan oplustur bı baslık: fb lı olmanızdakı en buyuk etkı nedır dıye?cvpları merak edıyom... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 En büyük etken Fener Alıntı
Φ Scarface Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Türkiyede tutulacak başka takım bulunmadığı için GALATASARAY'lıyım..... Eyyy febe liler ve bejeke liler... bana 5 tane elle tutulur başarı söyleyin...??? Boşuna olmayan beyinlerinizi yormayın çünkü bölee bişii yok... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Ben Beşiktaş taraftarı ve GS sempatizanıyım.Biz size fener size laf söylerken arka çıkmıyor muyuz ya da GS'ye laf söylüyor muyuz? Ayıptır ayıp... Ayrıca örneğin Beşiktaşımızın kurucusu ve en büyük taraftarı ulu önderimiz ATATÜRK'tür... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.